APARTATS

16 d’abr. 2013

DIA A L'AMETLLA 140413

Doncs vam anar a l'Ametlla de Mar aprofitant que va fer un dia preciós amb un cel blau radiant. El contrast entre el mar, les cases blanques i el cel blau de veritat que era encegador. La muntanya estava una mica emboirada, en canvi, a tocar de l'aigua el dia fou genial. Fins i tot vam veure com els més agosarats es ficaven a l'aigua per gaudir d'una bona refrescada. S'ha de reconèixer que l'Ametlla està molt ben cuidada. Els passejos al llarg del seu litoral la fen ser especial. Un altre tret característic és que és un lloc on es menja de conya. Aquesta vegada nosaltres vam optar per dinar a la Bella Cala a tocar del passeig Marítim. Per 15 euros t'ofereixen un menú escandalós amb entrant (a triar entre amanida i sopa de marisc amb musclets, caragols de mar i calamars), primers (a triar entre espaguettis, musclos a la marinera, amanida de seitons i caragols), segons (a triar entre paella, llom amb patates i llobarro a la planxa) i postres (crema catalana, pastissets o gelat). Per beure Vi blanc vam escollir, un Terra Alta boníssim.












Així vam acabar de celebrar el 70è aniversari de la Josefina Martí Iblama