APARTATS

22 d’abr. 2013

SANT JORDI A COLLDEJOU 210413



SANT JORDI A COLLDEJOU 210413.
Amb els tocs a missa de les campanes de l’església, gent del Centre Cultural ens hem trobat a l’entrada per començar a preparar la diada. Hem muntat quatre taules, hem estès la senyera de punta a punta i hem anat col·locant els llibres en quatre seccions: infantil, en català,  de cuina i en castellà. Acabada la missa hem donat per començada la festa de sant Jordi a Colldejou. Hem engegat la música i la gent s’ha anat acostant a la paradeta a contactar amb els llibres i a comprar roses. En un primer moment la temperatura no era molt alta però amb el pas del dia el sol cada vegada ha estat més potent. A la mateixa parada també es podia participar en l’escriptura conjunta d’un conte conjunt.

















A tocar de les 13 hores la colla de Gegants i Grallers de la Mola ha preparat una actuació, amb un sol espatarrant i sota la presència de força persones, gentilesa de l’Ajuntament de Colldejou. La Fumada, l’Oriola, la Iaia i l’Espantall ens han obsequiat amb els primers balls de la temporada al bell mig de la plaça. Així l’Espantall, que pel que s’ha sentir a dir tenia moltes ganes de sortir de nou, ha fet la primera remulladeta del 2013. De fet en general la gent tenia moltes ganes de tornar a treure els gegants, fer-los ballar i tocar les cançons més conegudes amb la gralla i el timbal.
Una gran jornada per compartir llibres, regalar-nos roses i estar al solet. Un dia esperat per fer cultura catalana i retrobar-nos amb els gegants. 

Més informació i fotos a:  locolletdigital
Iblama