APARTATS

7 de juny 2013

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2012-2013




LLIGA ESPANYOLA
RESULTAT: Barça 2 (Pedro i p.p.) – Valladolid 1
TITULAR. Objectiu: 100 punts.
LA MÀGIA L’HA POSAT: Pedro.
MILLOR QUE S’HAGUÉS QUEDAT A CASA:  --
L’ÀRBITRE:  Bé.
EN VINT PARAULES.  Partit avorrit que hem superat demanant l’hora al final fins i tot. Al final ens han entregat la copa que ens acredita com a Campions de la Lliga 2012-2013.
QUÈ DIR ALS DE PUNTO PELOTA? Adéu Mou! –“Ahora y siempre el Barça en el Corazón”-. Per haver dit que el Madrid ha superat al millor equip dels darrers anys, els de la caverna han girat l’esquena definitivament a Mou. Foteu-vos!



LLIGA ESPANYOLA
RESULTAT: Espanyol 0 – Barça 2 (Alexis i Pedro).
TITULAR. Els pericos de cul i el Barça de cara.
LA MÀGIA L’HA POSAT: Alexis.
MILLOR QUE S’HAGUÉS QUEDAT A CASA:  Villa.
L’ÀRBITRE:  justet. Havia d’haver tret targetes abans.
EN VINT PARAULES.  Partit seriós del Barça. Si es té una bona actitud les coses surten rodades. Valdés quasi que ho tocat pilota i és que aquesta sempre ha estat més aviat endavant. Davant la cosa ha funcionat força bé!
QUÈ DIR ALS DE PUNTO PELOTA? Ja tenim a Neymar: -“ajo y agua”-. Ara només us queda omplir pàgines amb escombraries com la de la samarreta de Colom.



COPA CATALUNYA
RESULTAT: Barça 1 (Cesc) – Espanyol 1 (Final copa Catalunya). Guanyem als penals.
TITULAR. Remuntada seriosa amb els titulars al final.
LA MÀGIA L’HA POSAT: Cesc.
MILLOR QUE S’HAGUÉS QUEDAT A CASA:  certa agressivitat excessiva perica.
L’ÀRBITRE:  Correcte.
EN VINT PARAULES.  Partit seriós des del començament però que va deixar en evidència certes carències del nostre equip. Amb la sortida a la segona part de les “vaques sagrades” la cosa va donar un gir claríssim. Al final vam poder empatar per forçar els penals, on vam acabar guanyant la nostra setena Copa Catalunya.
QUÈ DIR A LA FEDERACIÓ CATALANA?Doncs que si volem donar prestigi a la Copa la final sempre l’haurien de jugar els equips que millors classificacions han obtingut en totes les competicions. Després jo plantejaria una mena d’eliminatòries que donés un guanyador entre tota la resta i potser –si es possible- que es pogués ascendir o jugar algun play off d’ascens. Estaria bé mirar-ho!


LLIGA ESPANYOLA
RESULTAT: Barça 4 (Villa, Cesc, Montoya, Iniesta) – Màlaga 1
TITULAR. Barça reptat; tarda de comiats!
LA MÀGIA L’HA POSAT: Cesc.
MILLOR QUE S’HAGUÉS QUEDAT A CASA:  Pedro
L’ÀRBITRE:  Es traga un penal a Cesc per una manotada.
EN VINT PARAULES.  Partit molt seriós del Barça en el darrer enfrontament de la lliga contra un dels millors equips de la lliga espanyola. Vam saber fer tot el que sabem fer. Potser la línia més fluixeta va ser la defensiva. Quan van acostar-se –especialment a la segona part- van superar-nos clarament. Una tarda també emotiva ja que es va acomiadar oficialment Abidal –gran paper de l’afició- i possiblement molts altres jugadors de la plantilla.
QUÈ DIR ALS DE PUNTO PELOTA? Bé senyors, tant parlar del Madrid de Mou i tanta collonada i mira el Barça de Tito ha igualat el rècord dels 100 punts a la Lliga. A més –amb una sucosa prima clar- hem superat el nostre propi rècord de gols en una mateixa temporada situant-se ara en el 115. Au doncs, gaudiu! Iblama


 -En breu balanç de la Lliga 2012-2013 a iblama blog.