APARTATS

3 de des. 2015

CRÒNIQUES FUTBOLERES. TEMPORADA 2015-2016



1) COMPETICIÓ. Copa del Rei.
2) MARCADOR I GOLEJADORS. GLOBAL: BARÇA 6 – VILLANOVENSE 1.


3) TV O RÀDIO. Barça Tv.
4) EL TITULAR DE PREMSA. Camp de prova claríssim!
4) EL TÒPIC/LA DADA/L’ANÈCDOTA. Hat-trick de Sandro i doblet de Munir.
5) ELS JUGADORS.
-EL MILLOR. Bartra a l’anada i Sandro.
-EL PITJOR. --
-L’INDULTAT. Munir
6) L’ENTRENADOR. Bon banc de proves. Queda demostrat que el Barça té 13 jugadors boníssims, uns jugadors de la pedrera que poden donar la talla en moments puntuals amb garanties, cracks que amb paciència faran cap al primer equip i castanyes t’ho miris per on t’ho miris.
7) L’ÀRBITRE. Sense complicacions.
8) ELS EQUIPS.
-EL RIVAL. Un equip normal per la categoria que ocupa. A l’anada van donar la talla a casa amb la motivació extra que tenien. A Barcelona, al posar-los en un camp més gran van acabar ofegats. Van desorganitzar-se i el Barça els hi va passar per sobre.
-EL BARÇA.
-VIRTUTS. Anar descobrint nous talents com Aitor i Samper. Veure que Munir i Sandro –si ho accepten- poder ser amb el primer equip. Al davant es va triangular ràpid i es van fer bons gols sense contemplacions.
-DEFECTES. Descordinacions típiques de no haver jugat junts.
-DUBTES. Cal anar a fitxar Doglas i elements com aquest veient el que tenim a casa? Un error evident!
9) QUÈ DIU O QUÈ DIR A LA CAVERNA. Podeu anar predicant al desert amb les vostres mentides i “camames”. El Barça no va faltar el respecte al rival sinó que li va passar per sobre. La cagada la va cometre el gran Real Madrid al cometre una irregularitat en alinear indegudament a Sherishev. Si hi ha justícia els blancs haurien de quedar fora de la competició. Quina vergonya!
10) PRONÒSTIC/PROPER RIVAL. Pronòstic encertat. El proper rival serà en lliga. Juguem contra el València a casa seva. És una gran prova de foc ja que és un rival a nivell europeu. Veig el millor Barça dels darrers temps. Crec que guanyarem: 1-4.