APARTATS

20 de des. 2015

CRÒNIQUES FUTBOLERES. TEMPORADA 2015-2016.



1) COMPETICIÓ. Mundialet de Clubs.
2) MARCADOR I GOLEJADORS. Semifinal: BARÇA 3 (Suàrez) – Guang 0. Final: River Plate 0 – BARÇA 3 (Messi, Suàrez 2).




3) TV O RÀDIO. 8Tv i el J.M. Pou al so i a casa.
4) EL TITULAR DE PREMSA. De carrer campions del món.
4) EL TÒPIC/LA DADA/L’ANÈCDOTA. Tercer Mundialet de clubs que guanya el Barça/ Es recordarà com el mundialet de les pedres de Messi/ Luis Suàrez merescudament millor jugador.
5) ELS JUGADORS.
-EL MILLOR. Suàrez.
-EL PITJOR. --
-L’INDULTAT. Iniesta.
6) L’ENTRENADOR. Sense massa feina. Es resumeix amb el que va dir en la roda de premsa abans de la final. El Barça jugarà al que sap jugar. I jo hi afegeixo: són els altres que ens han d’aturar. Tampoc no ha calgut un gran sobre esforç ja que el nivell era baixet.
7) L’ÀRBITRE. El de semis sense problemes. El de la final ha permès massa el joc brut del rival. Aquest jugador Ponzio l’hauria de fitxar el Madrid.
8) ELS EQUIPS.
-ELS RIVALS. El Guang va aguantar fins que els hi vam fer el primer gol. Després van ser una caricatura d’equip anant darrere de la pilota. El River tenia clar que havia d’anar a patalejar i fer perdre la paciència al Barça amb faltes i aturades. Massa pobre pel campió de la Libertadores.
-EL BARÇA.
-VIRTUTS. Sentir-se superiors però tenir la paciència suficient per no caure en el seu joc. Fer la nostra amb la pilota als peus i anar creant situacions de perill. En sengles ocasions que els rivals han tingut tenir Bravo que les ha tret exquisidament de dins de la porteria. En ambdós partits hem tinguts possessions brutals i hem arribat amb molta claredat a la porteria rival.
-DEFECTES. Per dir alguna cosa, baixar el ritme en fases dels partits.
-DUBTES. A veure com tornarem a la lliga.
9) QUÈ DIU O QUÈ DIR A LA CAVERNA. Doncs res amics de la caverna! Ja teniu al davant un altre Barça imponent: el Barça de les 5 copes. No han pogut ser sis però són cinc. Mentrestant vosaltres conformeu-vos amb guanyar partidets de la lliga –i és que de copa no en teniu- i a remuntar posicions. Mentrestant nosaltres aneu engrandint el palmarès del Barça.
Per cert... per molt que l’haguem guanyat dir que aquesta competició és una camama de la Fifa.
10) PRONÒSTIC/PROPER RIVAL. Tot encertat. Seguim en la ratxa! Pel proper partit, que serà el darrer de l’any, juguem contra el Betis al Camp Nou, i ocupa la part mitjana de la taula. Esperem que els turrons no se’ns ennueguin: 3-1.