APARTATS

14 de des. 2015

CRÒNIQUES FUTBOLERES. TEMPORADA 2015-2016






1) COMPETICIÓ. Lliga Española.
2) MARCADOR I GOLEJADORS: Barça 2 (Messi i Rakitic) - Depor 2.




3) TV O RÀDIO. Tv a Colldejou.
4) EL TITULAR DE PREMSA. Súper Depor!
4) EL TÒPIC/LA DADA/L’ANÈCDOTA. Partit sense marcar de Suarez.\ La carrera vegada que el Deportivo havia guanyat al Camp Nou fou amb Víctor al Camp. Ahir era a la banqueta gent d'entrenador.\ Ahir Iniesta va ser l'ase dels cops. Hem perdut 4 de 6 punts!
5) ELS JUGADORS.
-EL MILLOR: Rakitic.
-EL PITJOR: Mattieu.
-L’INDULTAT: Messi.
6) L’ENTRENADOR: desorientat! No va saber contrarrestar la terranyina pel mig del rival. Sense un tío alt al davant és inútil que centren! Van caure a la seva trampa. Jo hauria posat Sergi en compte de Sandro com al Bernabeu.
7) L’ÀRBITRE. Mal assessorat! El gol de Suàrez era legal. El que va anular a ells esta ben fet!
8) ELS EQUIPS.
-EL RIVAL. Innovador. En defensa va jugar amb ser tios fixos al darrere. I aixi van ofegar l'atac culer. I davant a correr i a definir sense floritures. És dels millones equipos que he vista darrerament. A més mai van perdre la fe. Molt bon treball!
-EL BARÇA.
-VIRTUTS. El toc ràpid i amb pocs tocs. Xutar de fora!
-DEFECTES. Els canvis van ensorrar-nos. Ens van guanyar l'esquena i van tenir una millor actitud. Qui marca la diferència avui és Ney; sense ell som previsibles!
-DUBTES. A veure com reaccionen!
9) QUÈ DIU O QUÈ DIR A LA CAVERNA. Ahir que reieu amb el nostre empate; tooooma empat! A més us traiem un punt més. Au!
10) PRONÒSTIC/PROPER RIVAL. Res! Anem al Mundial de Clubs.La final la guanyem segur ja que sigui que sigui el Barça és superior! El primer partit contra el Guang el guanyarem 2-1.
.