APARTATS

15 de febr. 2016

CRÒNIQUES FUTBOLERES. TEMPORADA 2015-2016.



1) COMPETICIÓ. Lliga Espanyola.
2) MARCADOR I GOLEJADORS. Barça 6 (Messi, Suàrez 3, Rakitic i Neymar) – Celta 1.



3) TV O RÀDIO. Tv a casa i la TDP segona part.
4) EL TITULAR DE PREMSA. Resultat enganyós però a un pas de sentenciar la lliga.
5) EL TÒPIC/LA DADA/L’ANÈCDOTA. 30 partits invicte del Barça de Luis Enrique./ Nou hat trick de Suàrez i 23 gols marcats./ Han xiulat penal i Messi l’ha xutat com ho va fer Cruyff l’any 1982. No ha xutat a porteria sinó que ha tirat la pilota endavant i Suàrez ha fet el gol./S’ha retut un petit homenatge a la Muriel Casals.
6) ELS JUGADORS.
-EL MILLOR. Iniesta.
-EL PITJOR. Alves.
-L’INDULTAT. Messi.
7) L’ENTRENADOR. A la primera part, superat. A la segona ha fet augmentar la pressió, la velocitat i la verticalitat de l’equip i se n’hem sortit. Però on més m’ha agradat ha estat a la roda de premsa quan ha criticat les maneres de fer del futbol espanyol: “En este país está más aceptado un patadón que una filigrana”. Una veritat com un temple!
8) L’ÀRBITRE. Impecable! En les targes i en els dos penals.
9) EL RIVAL. Ha aconseguit fer una primera part impecable amb un munt de suplents. Es nota la mà de Verizzo. És un equip que mima la pilota i el bon futbol i han vingut al Camp Nou amb aquestes armes i han jugat molt bé. Han pressionat, no ens han deixat espais i han creat perill. Tot fins que el cos ha dit prou. Gran treball d’aquest entrenador que també s’ha sortit a la roda de premsa i ha defensat fins i tot el futbol d’espectacle que fa el Barça.
10) EL BARÇA.
-VIRTUTS. Davant és demolidor. A la segona part amb l’augment de la intensitat han acorralat el rival.
-DEFECTES. En la sortida de la pilota i en les pèrdues absurdes.
-DUBTES. La concessió de massa ocasions.
11) QUÈ DIU O QUÈ DIR A LA CAVERNA. Auuuuu! A discutir sobre la prepotència i sobèrbia de Neymar. Que si és un teatrero, que si es llança, que si provoca... Va va va! L’enveja que teniu que no sigui vostre. Pel que fa al penal la llei permet aquesta execució; allà el rival amb el grau d’atenció per aturar-ne les conseqüències.
12) PRONÒSTIC/PROPER RIVAL. Encert! Proper rival: Sporting 1 – Barça 2.