APARTATS

29 de febr. 2016

CRÒNIQUES FUTBOLERES. TEMPORADA 2015-2016.



1) COMPETICIÓ. Lliga Espanyola.
2) MARCADOR I GOLEJADORS: Barça 2 (Messi i Piqué) – Sevilla 1.



3) TV O RÀDIO. Mitja part al Flaps i segona part la Tdp.
4) EL TITULAR DE PREMSA. Cristiano parla i el Barça guanya! El Madrid a 12!
5) EL TÒPIC/LA DADA/L’ANÈCDOTA. Una nova remuntada del Barça que ha començat perdent; ja en són 9./ 34 partits invicte; tota una volta sencera. Igualem el rècord que tenia el Madrid de Benjaker/Quart gol de falta de Messi contra el Sevilla que quasi ha fet un gol olímpic./ Pichichi: Suàrez amb 25, i 11 assistències de gol. Portem més gols encaixats que tota la temporada anterior: 39. En Piqué ja ha fet 31 gols amb el Barça. / Atlético de Madrid a 8 punts i Real Madrid a 12.
6) ELS JUGADORS.
-EL MILLOR: Messi.
-EL PITJOR: Mattieu.
-L’INDULTAT: Bravo.
7) L’ENTRENADOR: errat inicialment. Situar en defensa dos tios com Mattieu i Piqué és un error ja que el Sevilla té jugadors molt ràpids i els han superat fàcilment. Altrament s’ha de dir que per alt han anat millor. Els canvis han donat major consistència a l’equip, el qual a la segona part, s’ha mostrar més tranquil i sòlid. Els de davant han acabat morts. Un canvi no els hi hauria anat malament.
8) L’ÀRBITRE. Bé.
9) ELS EQUIPS.
-EL RIVAL. Un gran equip. Dels millors d’Espanya. Tenen una força i una velocitat impressionants. Any rere any són capaços de muntar un bloc competitiu tot i que els hi prenen els millors jugadors. Emery els hi ha donat un segell únic. Els hi falta acabar de definir millor i ser més contundents davant ja que al mig estan força cohesionats i darrere solen treballar amb ajudes de dos jugadors. Un equip molt treballat. El Barça haurà de suar a la final de Copa.
-EL BARÇA.
-VIRTUTS. Remuntar una vegada més i donar aquella sensació que mai donem el partit per perdut. Sempre podem capgirar el partit. Avui hem jugat millor per la banda i no ens hem embotit tant pel mig.
-DEFECTES. Hem de fer circular més ràpid la pilota i a vegades tocar més ràpid. Ah, i xutar de fora de l’àrea.
-DUBTES. El físic va davallant.
10) QUÈ DIU O QUÈ DIR A LA CAVERNA. Ahir vaig veure el derbi madrileny. Per primera vegada en molt temps el vaig poder veure sense estar preocupat per res. El Madrid, amb el que tenia, no va fer un mal partit i l’Atlético va sortir a caçar-ne una i a defensar-se impecablement. I així va ser. Un solitari gol va donar els tres punts als “matalassers”. Un penal no xiulat a favor del Madrid i poca cosa més. La reflexió la vull fer anar més enllà. Don Cristiano va fer unes declaracions al final del partit que per mi sí que són extraordinàriament preocupants i que s’afegeixen a les crítiques que ja havia fet a Benitez. Ahir va dir clarament que hi ha gent que no està al nivell que ell està. I que si tothom estigués com ell l’equip aniria primer. Prou ja Cristiano! Però qui t’has pensat qui ets? No es pot dir mai això i menys per mitja de la premsa. Atacar els propis companys és d’una irresponsabilitat imperdonable. Si jo fos Florentino el faria fora demà mateix. Ha demostrar que ell només és ell i punt, l’equip li importa un pito, i noi, sense equip no ets ningú, no t’equivoquis. Cametes han faltat als palmeros de l’As i el Marca com en Roncero per fer veure que no volia dir el que havia dit. Les declaracions són ben clares i contundents. El Madrid ha de fer una reflexió més enllà de fitxar els millors jugadors que hi ha del moment. No es tracta d’això, es tracta de fer un bloc cohesionat, compensat i sobretot on la companyonia en sigui bandera.
Ara premsa de Madrid a seguir fent de palmeros d’aquest portuguès!
11) PRONÒSTIC/PROPER RIVAL. El pronòstic contra l’Arsenal en l’anada va ser encertat! Contra el Sevilla no he encertat. Aquesta setmana tenim partit de lliga el dijous. Juguem a camp del Rayo, un equip que deix jugar i que juga amb un estil com el Barça. Crec que els hi podem fer mal amb espais: 1-5.