1) COMPETICIÓ. Lliga Espanyola.
2) MARCADOR I GOLEJADORS: Llevant 0 – Barça 2 (pp i Suàrez).

3) TV O RÀDIO. Tv plus a casa Ric a Bcn, amb el Manel i el Joanet.
4) EL TITULAR DE PREMSA. Ni la llevantada ens atura!
4) EL TÒPIC/LA DADA/L’ANÈCDOTA. 100 partits de Luis Enrique. 28 partits invicte./ Nou gol de Suàrez, segueix pichichi amb 20 gols./ El primer gol del Barça ha estat en pròpia porta./ Fortes ràfegues de vent han deixat el partit mermat de bon futbol.
5) ELS JUGADORS.
-EL MILLOR: Sergi Roberto.
-EL PITJOR: Alves.
-L’INDULTAT: Rakitic.
6) L’ENTRENADOR: motivador. Després de la gran victòria de l’altre dia ha costat molt fer que els jugadors no caiguessin en eufòries excessives. Ha posat a Sergi Roberto per Busquets encertadament. Potser podia haver donat entrada a Munir i donar descans a Neymar o Messi. Els canvis avui ben fets!
7) L’ÀRBITRE. Errat. Ha anul·lat malament el primer gol de Messi. No era fora de joc.
8) ELS EQUIPS.
-EL RIVAL. S’ha reforçat molt bé i té un bon entrenador. Si li donen temps pot fer un bon equip. Compta amb jugadors molt forts. Ara cal acabar de configurar un equip digne de primera.
-EL BARÇA.
-VIRTUTS. Sortir amb molta força per matar el partit aviat.
-DEFECTES. Caure en minuts de tedi i descontrol que et poden costar un disgust.
-DUBTES. Dels darrers quatre partits tres els hem jugat justet però competit com mai.
9) QUÈ DIU O QUÈ DIR A LA CAVERNA. Tot continua igual i encara tenim un partit menys. Per tant depenem de nosaltres mateixos. Poc ens importa que puguin fer els equips de la capital. Són ells que han d’esperar una ensopegada nostra.
10) PRONÒSTIC/PROPER RIVAL. Primer la tornada contra el València de copa. Ja estem classificats, així poca importància té el que fem. Minuts pels suplents. 1-1. El cap de setmana ens enfrontem contra el Celta a casa nostra. Serà un rival perillós: 3-1. Pronòstics encertats passats!