APARTATS

27 d’abr. 2017

BARÇA 7 - OSASUNA 1. CF. LLIGA: JORNADA 34

CRÒNIQUES FUTBOLERES.
TEMPORADA. 2016-2017
1. COMPETICIÓ. Lliga. Jornada 34.
2. RESULTAT.  BARÇA 7 (Messi 2, André Gomes 2, Alcàcer 2 i Mascherano).


3. EL CONTEXT. Partit intersemanal i en una hora intempestiva (19:30h) que ha acabat portant al Camp Nou 63.000 persones).
4. QUÉ M’HA CRIDAT L’ATENCIÓ? Messi ha fet el gol 502 i ha estat homenatjat pel Camp Nou amb una pancarta gegant aixecada a la grada. Han fet jugar a l’Osasuna amb una samarreta ataronjada i pantalons i mitgetes blanques per tema de confusió televisiva dels equipatges. Mascherano ha fet el primer gol amb la samarreta del Barça. Li han deixat llençar un penal. Des d’alguns mitjans insinuen que pot haver estat la seva darrera temporada al Barça.
5. EL BARÇA
-5.1. MVP. André Gomes. Ha jugat per la banda dreta i tot i que ha comès alguna errada ha continuat donant la cara i ha entrat molt bé des de la segona línia. El partit més complert que ha fet, i a més completat amb dos gols.
-5.2. MILLOR QUE S’HAGUÉS QUEDAT A CASA. --
-5.3. L’INDULTAT. Rakitic. Ha donat consistència al mig, l’ha remenat, se l’ha jugat i ha xutat. En defensa ha ajudat a Busi.
-5.4. L’EQUIP.
5.4.1 PORTER. Pobre. Li han tirat dues i una de falta se la menjada. Ja s’ha vist des del moment de col•locar-se que ho feia malament.
5.4.2 DEFENSA. Gens exigida. Piqué ha jugat més posicionalment, Masche ha anat bé al tall i Digne fins i tot s’ha atrevit a pujar la banda en no veure’s exigit per l’atac d’ells.
5.4.3 MIG. Asfixiant. Han jugat: Busi, Raki, André, Denis, Arda i Messi. Fins a sis homes amb perfil mig camp. Ideal per tenir paciència i anar tocant-la fins a tenir el forat.
5.4.4 DAVANTERA. Amb Alcàcer golejant pescant en l’àrea i jugant ell sol en punta. Ha rebut les ajudes de Messi -de mitja punta- i pels laterals de part d’Arda i Gomes.
-5.5. L’ENTRENADOR. Ben plantejat avui. Han vist que la clau era no deixar sortir el rival des del darrere i s’ha aconseguit. Hem tingut una alta possessió i hem pressionat fort, cosa que ha anul•lat qualsevol intent rival.
6.EL RIVAL. Equip de segona. Hi ha equips molt més competitius que aquest Osasuna. Caldrà refer l’equip i muntar-ne un de nou pensant en tornar-lo ascendir i poder mantenir-se. Una feina complicada! Lluny queden aquells anys en els que aquest equip plantava cara als grans.
7. L’ÀRBITRE. Sense feina. Encerta en el penal!
8. A LA CAVERNA. Continuen Barça Madrid (a falta d’un partit) encapçalant la classificació amb 78 punts. Ambdós han golejat l’Osasuna i el Dépor respectivament. Apassionant serà també la lluita pel tercer i quart lloc. Ull a la jornada del cap de setmana. El Barça ho tindrà molt complicat amb l’Espanyol que anirà a per totes. En canvi el València ja no es juga res. Està clar qui té les de perdre!