APARTATS

24 d’abr. 2017

REAL MADRID 2 - BARÇA 3. CF. LIGA: JORNADA 33.

CRÒNIQUES FUTBOLERES.
TEMPORADA. 2016-2017
1. COMPETICIÓ. Lliga. Jornada 33.
2. RESULTAT.  MADRID 2 - BARÇA 3 (Messi 2 i Rakitic).


3. EL CONTEXT. Diada de sant Jordi que la culerada recordarà per sempre més. Podrem guanyar poc o res però l’alegria d’aquesta nit NO ENS LA TREURÀ NINGÚ.
4. QUÉ M’HA CRIDAT L’ATENCIÓ? Veure afeccionats del Barça barrejats entre la gentada del Madrid. Admirable realment i per aplaudir! Han estès una mena de mosaic en un gol que poc té a veure amb els mosaics que fem al Camp Nou. 500 gols de Messi. Immens!
5. EL BARÇA
-5.1. MVP. Messi. Ha liderat l’equip i ha fet dos gols. Li han trencat la boca, s’ha recuperat i ‘l’ha liat parda’.
-5.2. MILLOR QUE S’HAGUÉS QUEDAT A CASA. – Cap crítica! Tots han estat a l’alçada. Gràcies!
-5.3. L’INDULTAT. Sergi Roberto, ha aguantat jugant de lateral quan és un gran migcampista. Ha iniciat la jugada final amb una pujada de pilota apoteòsica.
-5.4. L’EQUIP.  
5.4.1 PORTER. Bestial! N’ha tret diverses de claríssimes! Ha jugat la pilota un munt de vegades! Gran actuació avui!
5.4.2 DEFENSA. Centrals Umtiti i Piqué genials. Alba partidàs i Sergi Roberto ha perdut massa la banda en defensa però la defensa ha compensat.
5.4.3 MIG. Amb un ritme més lent però ha sabut jugar la pilota amb paciència. Gran Iniesta! La clau: retrassar-lo una mica per fer de Xavi. Rakitic ha fef un partit sublim! Busi ha fet de boia.
5.4.4 DAVANTERA. Suàrez no ha tingut sort i mira que n’ha tingut. Alcàcer ha fet un bon partit i Messi ha estat immens.
-5.5. L’ENTRENADOR. Avui bon plantejament. La clau: tirar més enrere Iniesta per ajudar Busi en la construcció. Retrassar Alcàcer per ajudar al mig igual que Messi. Deixar en punta Suàrez. Plantejar una defensa amb cinc membres posicionant Busi com a tercer central ha estat un ben pensat.
6.EL RIVAL. És dels millors equips del món però s’ha demostrat que estudiant-lo bé i de tu a tu se’l pot superar. Zidane l’ha cagat posat Bale quan hi ha jugadors molt més en forma. Ha perdut la partida a mig camp per major talent. Ha guanyat la partida corrent endavant i al contraatac. Li ha faltar l’ofici de la Juve per aturar el partit després del gol de James.
7. L’ÀRBITRE. En el minut dos pot haver-hi un penal a Cristiano. Hauria d’haver expulsat a Casemiro i ha expulsat correctament a Ramos. Ara que li posin tres partits mínims de sanció com a Neymar.
8. A LA CAVERNA. Ganeréis la Chanpion y la Liga pero la alegría de hoy nunca nos la quitaréis. Día de sant Jorge -patrón de Aragón- que recordaremos mucho tiempo. Si guanyem aquesta lliga -que no ho crec- prometo anar fins a Portbou i pujar al Canigó des de baix. Imposible is nothing! Somniar és gratuït! Somniem!