APARTATS

30 d’abr. 2017

ESPANYOL 0 - BARÇA 3. CF. LLIGA: JORNADA 35.

CRÒNIQUES FUTBOLERES.
TEMPORADA. 2016-2017
1. COMPETICIÓ. Lliga. Jornada 35.
2. RESULTAT.  ESPANYOL 0 - BARÇA 3 (Suàrez 2 i Rakitic).


3. EL CONTEXT. Partit jugat a Cornellà en el cap de setmana del pont de l’1 de maig. El Barça ha jugat pressionat després de la victòria del Madrid.
4. QUÉ M’HA CRIDAT L’ATENCIÓ? Insults d’una minoria contra Shakira tractant-la de puta i que el seu fill no és d’ella. Esperem que el comitè intervingui. Al mateix temps un afeccionat del FCB es va treure una pistola de fogueix en mig del partit. El Barça no ha perdut encara a Cornellà. Flores i Luis Enrique, en una manca d’esportivitat total, ni s’han saludat. Molt mal exemple!
5. EL BARÇA
-5.1. MVP. Suàrez. Per haver recuperat el gol després de 5 partits.
-5.2. MILLOR QUE S’HAGUÉS QUEDAT A CASA. --
-5.3. L’INDULTAT. Rakitic. Per aportar gol (ja en van 9) des de la segona línia i per aportat un lideratge necessari al mig en la formació i destrucció de les jugades. 
-5.4. L’EQUIP.  
5.4.1 PORTER. Poc exigit ja que ha comptat amb un bon plantejament defensiu.
5.4.2 DEFENSA. Defensa ben cohesionada i ja consolidada. No han permès gaires atacs pericos. Han rebut l’ajut necessari del mig del camp, suficient com per crear superioritat al rival i fer-los desesperar. Han ajudat a deixar la porteria a 0.
5.4.3 MIG. De nou poblat i amb moltes ajudes. Busi, Gomes, Raki, Messi i estan molt a l’aguait Sergi Roberto.
5.4.4 DAVANTERA. Recuperem el trident després dels 3 injustos partits de Neymar. Veure’l per la banda dreta és un autèntic plaer
-5.5. L’ENTRENADOR. La intensitat de l’equip, les ajudes i el bon posicionament damunt del camp han desgastat el rival i a la segona part els hi hem passat per sobre.
6.EL RIVAL. Pobre! No ha estat rival pel Barça i tal com indiquen els números no mereix ser equip europeu. Li falta acabar de ser un equip més constant i més competitiu. Ho pot aconseguir amb aquest entrenador si li deixen una mica més de temps. Ahir van aguantar mitja part. A la segona els errors els van penalitzar massa.
7. L’ÀRBITRE. Va ser un partit dur però va saber estar a l’alçada.
8. A LA CAVERNA. Tot continua igual i tot a favor per un Madrid que volen que sigui campió. Han permès que Ramos jugui només un partit després de ser sancionat quan a Ney li van caure 3 partits en el tram més decisiu de la lliga. Marcelo juga tranquil•lament i decideix el partit envers el València en el darrer minut. No s’utilitza la mateixa vara de mesurar. Barça: a estar a punt per lluitar fins al final per si cometen un error!