APARTATS

1 de nov. 2017

CRÒNIQUES FUTBOLERES. TEMPORADA. 2017-2018. XAMPIONS. JORNADA 4. OLIMPIACOS 0 - BARÇA 0.

1. COMPETICIÓ. Xampions. Jornada 4.
2. MARCADOR i GOLEJADORS.  OLIMPIACOS 0 – BARÇA 0.


3. EL CONTEXT. Primer partit que ha jugat el Barça en aquest camp. Ernesto Valverde va rebre el sentit homenatge per haver estat entrenador de l’equip grec unes temporades enrere. Abans de començar fins i tot li van entregar un record.
4. QUÉ M’HA CRIDAT L’ATENCIÓ? La forma una mica estranya amb la que el porter de l’equip grec parada les pilotes que li xutaven. Lesió de Sergi Roberto que el farà estar de baixa sis setmanes. Crec que perdem un dels jugadors més en forma de l’equip i sense cap mena de dubte el més polivalent. També cau lesionat André Gomes, tot i que menys greu.
5. EL BARÇA. Partit una mica millor que el darrer de lliga. Solvents darrere, ferms però un pel lenta al mig i atacant sovint amb Denis esquerra, Suàrez i Messi. Si manteníem tres al davant Suàrez es mostrava més participatiu pel centre sinó cau massa a la banda i perd punx.
‘GALLINA DE PIEL’. Denis. Aporta aquell punt de frescor amb verticalitat i passades de risc.
MILLOR QUE S’HAGUÉS QUEDAT A CASA. Paulinho. Ahir va alentir massa a l’equip i va perdre pilotes  fàcils.
L’INDULTAT. Mascherano. Ja que tot i no ser el titular sempre que entra no desentona mai.
6. L’EQUIP TÈCNIC. Ahir van proposar jugar amb un doble pivot i la veritat és que l’equip va alentir-se massa. La fase de construcció esdevé massa feixuga. Deulofeu hauria d’haver entrat abans per donar aquell punt de provar els 1 contra 1 per desbordar la defensa.
7. EL RIVAL. Molt justet. Tot i tenir el factor camp al seu favor, en cap moment van semblar disposats a tirar endavant ‘a lo loco’. 4-5-1 amb línies juntetes sense perdre tant l’ordre com a Barcelona. No crec que sigui un equip de Xampions.
8. LA POLÈMICA. Cap. Bon arbitratge d’Anthony Taylor.. En alguna ocasió els jugadors es van emplear amb excessiva duresa i això va fer que els jugadors culers s’encaressin amb els grecs. Ben assistit a les bandes.
9. LA VEU DEL SOCI. Empat trist en un partit que hauríem hagut de guanyar sobradament. Hem fallat massa i a més hem perdut a Roberto; preu massa car. Seguim veient a Suàrez perdut i falta que la segona línia acabi d’arribar millor a la rematada.
10. LA CAVERNA. Queden dos partits i som líders amb 10 punts. Ara hem de jugar contra la Juve i després ens quedarà el partit contra l’Sporting. Com ja era d’esperar, el rival a batre és l’equip italià.