APARTATS

30 de nov. 2017

CRÒNIQUES FUTBOLERES. TEMPORADA 2017-2018. COPA. SETZENS DE FINAL: Múrcia-Barça (0-8).

Com ja he dit altres anys reitero la meva queixa. Si volem donar una mica més de valor a aquesta competició pensant en els equips inferiors, caldria plantejar una eliminatòria a partit únic allà on sigui. Sinó ens trobem amb dobles partits avorrits i previsibles.

L’ANADA: Múrcia 0 – Barça 3 (Alcàcer, Deulofeu i Arnàiz).


Partit jugat de manera seriosa pels dos rivals que ens va deixar constància de dues coses. Primera; que el Múrcia té un bon bloc i uns jugadors puntuals al davant que els hi poden permetre pensar en ocupar un lloc més important en el futbol espanyol. Segona; a la pedrers del Barça hi ha unes bones joies que cal polir. Hem quedo d’ahir amb Arnaiz i Aleña.
A la Nueva Condomina, estadi mític de les retransmissions d’altres temps, l’equip local va plantar cara durant tota la primera part. El gol d’Alcàsser just abans d’anar al descans els hi va fer caure la moral. El millor del partit ahir per mi va ser Deulofeu. Les coses pot ser que no li estiguin sortint del tot bé però dóna la cara, lluita, desequilibra i ahir, a part d’assistir va marcar el segon gol. El 3-0 definitiu el va fer el debutant Arnaiz amb un xut bell i precís. Aquest jugador en veure’l demostra que aporta alguna cosa diferent.

LA TORNADA: Barça 5 (Alcàcer, Piqué, Aleix Vidal, Denis Suárez i Arnáiz) -Múrcia 0.


Tornada entretinguda al Camp Nou amb una bona entrada gràcies a l’alliberament solidari de seients perquè pugui anar al camp gent que no hi pot anar sovint. Les localitats s’han destinat a entitats socials.
Damunt de la gespa hem vist un Barça alegre, amb un 4-3-3, tenint la pilota i passant-s’ho bé. Vull destacar el debut d’Oriol Romeu en la posició de pivot defensiu. El partidàs que han fer Aleñà i sobretot Denis al mig del camp, igual que el bon partit a l’extrem de l’Aleix Vidal. Partit de costellada que ha servit doncs per conjuntar gent que poden ser futurs jugadors del primer equip. Ha tornat a jugar Roberto després de la lesió i ha exercit se capità. Deulofeu malgrat la mala sort ha lluitat fins al final.