APARTATS

23 de maig 2022

CRÒNIQUES FUTBOLERES 21-22. BARÇA 0 - VILLAREAL 2.

 1. LES DADES DEL PARTIT.

Lliga. Jornada 38.

BARÇA 0 – VILLAREAL 2 



2. EL TITULAR: ‘Final de temporada deplorable’.

3. LES CLAUS DEL PARTIT.

-Globalment hem fet una bona primera part. Hem tingut la pilota i hem generat ocasions però poc clares. L’únic desajustament en defensa nostre entre Alves i Adama, que no han tapat bé la banda he permès als groguets fer l’únic gol en contraatac. Màxima efectivitat per ells, misèria de nou per a nosaltres. Gol psicològic abans d’arribar al descans. En la represa un error d’Adama els ha permès fer els segon i s’ha acabat el partit. Ells s’han tancat bé i nosaltres hem seguit jugant aquest futbol lateral inútil amb passis laterals, sense mobilitat i amb centrades que ningú rematava. Gran partit en defensa dels centrals groguets. No n’han deixat passar ni una!

4. LA CARA I LA CREU.

-Adama. A la vegada ha estat el millor amb les seves desbordades per banda i el pitjor en les cagades en els gols.

5. LA MOVIOLA.

-Munuera Montero. Bé a la primera part! A la segona, ben assistit al var no ens ha donat un penal i ens ha anul•lat un gol.

6. PER RECORDAR.

-Dels 4 darrers partits a casa n’hem perdut 3. Lamentable!

7. LA VEU DEL SOCI.

-Cap de setmana de finals nefast per al Barça. Hem perdut la Copa d’Europa de bàsquet i hem perdut la final de la Xampions femenina amb l’Olimpique de Lyon. Caldrà fer una bona reflexió de tot plegat per fer millor les coses de cara l’any vinent.