Lliga. Jornada 35.

BETIS 1 - BARÇA 2 (Ansu i Alba).

2. EL TITULAR: ‘Xampions assegurada; missió assolida’

3. LES CLAUS DEL PARTIT.

-Hem persistit i al final ho hem aconseguit, serem a la Xampions la temporada vinent. Nosaltres hem sortit a jugar a lo nostre igual que els Betis i realment ha estat un xoc molt igualat. Xoc d’estils i empat tècnic. Empat a xuts, en pals i quasi en el marcador. La sensació però és que al tram final hi hem cregut més que ells i potser les forces també ens han acompanyat més. A la segona part l’entrada d’Ansu ha estat balsàmica; ‘llegar y besar el santo’: gol, 0-1. Menys passades del que és habitual (quasi 500) ben exigit pel Betis, que tampoc ha defugit la pilota. De nou però un error en la marca en el remat de Bartra els ha permès al Betis empatar amb un golàs. En el darrer minut, Alba els ha tornat la moneda amb un altre golàs que ens ha donat la victòria.

4. LA CARA I LA CREU.

-Segueixo sense veure que aporta Torres. He vist Busi molt exigit i perdent massa pilotes. Xavi jo prova però tampoc li troba l’encaix. Bon partit de Beto, tot i la inactivitat i bon partit d’Ansu en el seu retorn de la lesió.

5. LA MOVIOLA.

-Mateu Lahoz. Bon partit, també a la seva manera.

6. PER RECORDAR.

-De les 13 darreres jornades 9 victòries i 4 derrotes.

7. LA VEU DEL SOCI.

-Hem vibrat amb el final però no podem estar del tot orgullosos amb l’equip. Fita assolida, tot i que no podem estar del tot satisfets amb el rendiment de l’equip. Almenys Xavi ha sabut fer sobreviure un equip mort que rondava la posició novena. Cal fer un ple al quinze de victòries fins a final de temporada i després cal fer net i començar des de zero una nova fase.