APARTATS

1 de maig 2022

CRÒNIQUES FUTBOLERES. BARÇA 2 - MALLORCA 1.

 1. LES DADES DEL PARTIT. 

Lliga. Jornada 34.

BARÇA 2 (Memphis i Busi) – MALLORCA 1.



2. EL TITULAR: ‘Deures fets que és el que importa’

3. LES CLAUS DEL PARTIT.

BARÇA.

-Primera part acceptable del Barça en general. Només dos errors puntuals que ens han pogut costar us disgust. Una errada en la marca d’Alba (acompanyada de la lentitud de Piqué) i una pèrdua de Dejong a mig del camp. Hem fet circular bé la pilota i hem generat força perill sobretot per la banda de Memphis, el més perillós. No m’ha agradat que Piqué jugués. Si no està per jugar que no jugui!

-A la segona part, hem apujat la pressió i la rapidesa en el moviment de la pilota i fins el quart d’hora final hem estat prou bé. Hem tingut més profunditat i per tant hem generat més perill. Després hem entrat en aquella fase de despropòsit i disbauxa, on el Mallorca ens ha posat la por al cos amb el gol, desquiciant una vegada més l’equip tècnic. Un gol que, una vegada més, ve en un error de marca en aquest cas d’Araujo. 

RIVAL.

-Ha esperat el Barça i han pretès sortir ràpids per banda i la veritat és que ens han sorprès en dues ocasions força clares, que no han sabut materialitzar. Amb joc el Barça els ha fet recular i han hagut de defensar-se com han pogut. 

-A la segona part s’han vist superats. Els canvis d’Aguirre donant major profunditat i banda i han permès posar la por al cos als culers més per la sensació d’empatar que no pas per ocasions. En tot cas no han merescut la victòria avui a Barcelona

4. LA CARA I LA CREU. 

-La cara és per Memphis ja que avui ha estat el més decisiu. La creu és per Ferran. Avui no ha estat en el partit en cap moment. 

5. LA MOVIOLA. 

-González Fuertes. Manca de criteri. A la primera falta contra Alves cap tarja i a la primera que ha fet Gavi, tarja! El gol anul•lat ha estat ben anul•lat a Araujo. A la segona part ens ha tornat a anul•lar un gol molt dubtós. 

6. PER RECORDAR. 

-Primera victòria a casa després de quatre partits jugats a Barcelona.

7. LA VEU DEL SOCI. 

-Contents amb el retorn d’Ansu. De totes maneres no som tontos i veiem que a l’equip li costa molt i ha quedat demostrat que no es cosa de l’entrenador, al contrari. Ell ha permès treure lo millor d’uns jugadors que vist globalment ens fan ser avui en dia un equip de segona fila.

Felicitar els merengons per la lliga. Esperem en breu plantar-los més la canya!