GETAFE 0 - BARÇA 0.

2. EL TITULAR: ‘Objectiu mínim de temporada completat amb més pena que glòria’

3. LES CLAUS DEL PARTIT.

BARÇA.

-Primera part molt pobra del Barça. No hem patit gens però tampoc hem creat perill (cap xut a porta). La sensació és que amb l’empat ja ens anava bé. Durant moltes estones hem jugat caminant. Ordre en defensa, mig camp perdut i a dalt sense capacitat de desbordar per les bandes. Circulació de pilota lenta. Només sensació de perill just quan hem fet circular la pilota ràpid per sorprendre’ls. Buscant-los l’esquena no ens n’hem sortit! M’ha agradat això si Ferran a la dreta i els intercanvis de posicions entre els de dalt. Interessant veure Balde. Aquest noi amb partits pot ser interessant. Té ‘desparpajo’!

-De la segona part no cal comentar. Partit per llençar a les escombraries. Un punt per cadascú i objectius assolits; el Barça queda segon i el Geta se salva definitivament. Les baixes no han estat cap excusa!

RIVAL.

-És el quart equip de la lliga que menys gols encaixa i es nota ja que costa molt crear-los perill. Tenen una defensa molt ben compensada. Amb les línies de 5-4 et creen una teranyina difícil de superar. Davant han estat tous! El punt els hi ha anat de conya per romandre un any més a primera.

4. LA CARA I LA CREU.

-No m’ha semblat que hi hagi hagut cap jugador que desentonés! M’ha semblat que feia un bon partit Riqui.

5. LA MOVIOLA.

-Gil Manzano. Cap complicació a la primera part. Ha deixat jugar amb bon criteri. Res a comentar més!

6. PER RECORDAR.

-Debut de Mármol, un altre lateral esquerre.

7. LA VEU DEL SOCI.

-Mola aquest runrún que se sent de possibles fitxatges. Ja fa dies que sent parlar de Lewandosky. Il•lusiona. Avui hem sentit que potser Messi podria tornar. Si tornes crec que hauria de ser atenent que ja no és el que era i que s’ha de guanyar un lloc claríssimament. Ball de remors uns més encertats que altres.

-Avui és d’aquests partits que et permeten adonar-te que la plantilla que tenim, més enllà dels hipotètics titulars, no és gens competitiva.  Cal una bona planificació sinó seguirem navegant pel desert!