APARTATS

15 de gen. 2017

BARÇA 5 - LAS PALMAS 0. CF. LLIGA; JORNADA 18.

CRÒNIQUES FUTBOLERES.
TEMPORADA. 2016-2017
1. COMPETICIÓ. Lliga. Jornada 18.
2. RESULTAT. BARÇA 5 (Suàrez 2, Arda i Aleix Vidal).


3. EL CONTEXT. Cap de setmana de l’encamisada a Falset i a punt de començar set dies de fred. Partit en horari de migdiada que va molt bé precisament aquests dies freds.
4. QUÉ M’HA CRIDAT L’ATENCIÓ? Luis Suàrez supera els 100 gols i Messi continua en ratxa, marcant un nou gol. Empata amb Koeman a 26 gols de falta.
5. EL BARÇA
-5.1. MVP. Suàrez, pels dos gols, la lluita constant i la força que demostra.
-5.2. MILLOR QUE S’HAGUÉS QUEDAT A CASA. – ningú va desentonar.
-5.3. L’INDULTAT. Aleix Vidal. Va ocupar bé el lateral dret i fins i tot va fer un gol. Un jugador que aniria bé que tingués més minuts.
-5.4. L’EQUIP.
5.4.1 PORTER. Ter. Gens exigit!
5.4.2 DEFENSA. Ben cohesionada, amb el punt just de contundència i toc. Bé els laterals, especialment Aleix Vidal que va donar seguretat en defensa. En qualsevol cas, un partit en el que el Barça podria haver jugat amb tres defenses.
5.4.3 MIG. Excel•lent! Amb Busi, Suares, Rafinha i Arda. Genial! Toc, control, pausa... No vam trobar a faltar a Neymar.
5.4.4 DAVANTERA. Amb Messi a la banda i Arda al mig Suàrez va tenir més espai i llibertat per moure’s i va estar estel•lar!
-5.5. L’ENTRENADOR. Ahir gran plantejament. A veure si ho fem més sovint.
6.EL RIVAL. Un equip que vol tocar-la amb classe a l’estil Barça però que va cometre errors de passi massa a prop de la seva àrea. Té un gran entrenador i un equip jove i amb talent. Un bon equip per estar a primera.
7. L’ÀRBITRE. Sense més problemes.
8. A LA CAVERNA. Retallem tres punts al totpoderós Real Madrid, que ha estat 40 partits sense perdre. La lliga es posa maca amb el Madrid líder, el Sevilla crescut darrere, el Barça i l’Atlético. Una miqueta d’emoció ens vindrà bé a tots. Ja era hora que se’ls hi acabés la bona sort. Malgrat tot he de dir que està jugant molt bé i que avui per avui és el millor equip de la lliga.