APARTATS

26 de gen. 2017

REIAL SOCIETAT - BARÇA. CF. COPA. QUARTS

CRÒNIQUES FUTBOLERES ELIMINATÒRIES.
COMPETICIÓ. Copa del Rei. 4arts.

ANADA: REAL SOCIETAT 0 - BARÇA 1 (Neymar).


Primera part boníssima del Barça, seguint la bona línia demostrada en els darrers partits amb l’equip avançat, pressionant i sense cometre errades a tres quarts. A destacar que Messi en els darrers anys ha deixat xutar 14 vegades els penals als seua companys. El canvi d’Iniesta per Gomes, va donar menys toc i sense la pilota vam recular més i ells van donar major sensació de perill, ara; sense xuts a porta. Respecte a l’arbitratge encert en el penal, ens n’hauria d’haver assenyalat un altre. Crec no havia d’expulsar a Messi. A ells els hi va xiular un fora de joc que no era i els hi havia d’haver tret més targes.

LO MILLOR. Haver marcat en camp contrari; ara ells hauran de venir a casa nostra i guanyar-nos per més de dos gols. Haver mantingut a zero la porteria i trencar el malastruc de sant Sebastià. El lideratge d’Iniesta i Messi a la primera part, multiplicant-se al mig del camp i la bona pressió exercida per no deixar fer el seu futbol de toc a la Real. Obrir Neymar a la banda i deixar Suàrez al mig barallant-se.

TORNADA: BARÇA (Denis 2, Messi, Suàrez, Arda) – REAL SOCIETAT 2.


El Barça ha sortit sense presses però amb actitud i ha pogut avançar-se en el marcador en la primera part. L’equip presentat ha donat unes bones prestacions amb Masche fent de Busi. La segona part que ha estat una delícia, amb la Real anant endavant. Hi ha hagut bon toc, qualitat i gols preciosos. Curiós que els blaugrana han perdut en fases la possessió.

LO MILLOR. Messi i la progressió positiva d’Aleix Vidal. El dia a dia de l’argentí és impressionant. És aquell jugador que a part de fer gols i liderar l’equip, li dóna aquell toc de màgia amb regats i passis que el fan un jugador llegendari. Igualment, Aleix Vidal sembla tornar a entrar a l’equip i amb bona nota, pujant la banda i centrant amb eficàcia.
Comentar una vegada més un arbitratge que no ha agradat ni als uns ni als altres. Massa jugades pel jutge de tele que hi hauria d’haver. I massa tonteries de targes per protestar.

LA REFLEXIÓ. 7 anys seguits situant-nos a semifinals de la Copa del Rei. Sense cap mena de dubte és la competició del Barça. Un equip que, superada la fase en la que vam tocar fons i ens va desil•lusionar, sembla haver agafat un bon to de cara al moment decisiu de la temporada. Per mi ha estat clau donar major entrada a Denis Suàrez a mig camp. Aquest noi necessita titularitat i està ben a la vora dels grans per impregnar-se del seu joc. Amb ell el Barça ha sortit del pou.
Per acabar, no oblidar l’eliminació del Real Madrid en mans del Celta. Enguany ja no podran guanyar el triple!