APARTATS

30 de gen. 2017

BETIS 1 - BARÇA 1. CF. LLIGA. JORNADA 20

CRÒNIQUES FUTBOLERES.
TEMPORADA. 2016-2017
1. COMPETICIÓ. Lliga. Jornada 20.
2. RESULTAT. BETIS 1 - BARÇA 1 (Suàrez).


3. EL CONTEXT. Darrer cap de setmana de gener i primera jornada de la segona volta.
4. QUÉ M’HA CRIDAT L’ATENCIÓ? Que estan fent obres a l’estadi i l’estan deixant preciós. La gespa mostrava un aspecte immillorable. Mala hora per jugar el Barça a les 12h.
5. EL BARÇA
-5.1. MVP. --
-5.2. MILLOR QUE S’HAGUÉS QUEDAT A CASA. Rakitic. Aquest jugador continua fluix i jugant com a pivot més. Sembla que amb el Barça hagi anat de més a menys.
-5.3. L’INDULTAT. Suàrez, pel gol.
-5.4. L’EQUIP.  
5.4.1 PORTER. Ter. Arriscant massa tot i ésser ell mateix fora de la porteria.
5.4.2 DEFENSA. Fatal. No ha donat cap seguretat. Descoordinació! Piqué ha acabat desquiciat amb la manca d'entesa amb la resta de la defensa i el mig.
5.4.3 MIG. Desconnectat i lent. No ha tingut la pilota en cap moment i els passis mai s’han materializat. Sense la pilota nosaltres no sabem jugar.
5.4.4 DAVANTERA. D’esma! Neymar i Messi han estat desapareguts 80 minuts. No es pot permetre! I Suàrez quasi que no ha tingut pilotes.
-5.5. L’ENTRENADOR. Horripilant. Segueix caient en els mateixos errors de sempre: fer masses rotacions seguides inestabilitzant l'equip i no tenir un onze on anar introduint algun canvi segons les lesions.
6.EL RIVAL. Coratjós i amb força. Ens en podien haver fotut un sac. Si deixen aquest entrenador segur que remuntaran i es faran forts. Ceballos m'ha semblat un jugador excepcional.
7. L’ÀRBITRE. Errat. No ha donat un gol al Barça decisiu i l’ha vessat en els fores de joc i en lgunes faltes.
8. A LA CAVERNA. El Madrid acaba la jornada més líder, aconseguint situar-se a 4 punts, amb un partit menys. La lliga ens marxa nois! Sense coherència al Barça la lliga serà blanca. Menys mal que ha perdut el Sevilla. Empatem en la segona posició a punts. Així no mereixem guanyar la lliga ja que som massa irregulars.