APARTATS

9 de gen. 2017

VILA REAL 1 - BARÇA 1. CF. LLIGA. JORNADA 17.

CRÒNIQUES FUTBOLERES.
TEMPORADA. 2016-2017
1. COMPETICIÓ. Lliga Espanyola. Jornada 17.
2. RESULTAT. VILA-REAL 1 - BARÇA 1 (Messi).
3. EL CONTEXT. Primer partit de lliga després de les festes de Nadal. El Vila-real ha posat nom al seu camp. El que tota la vida havia estat el Madrigal a partir d’ara serà anomenat el camp de la ceràmica. Ho trobo patètic!
4. QUÉ M’HA CRIDAT L’ATENCIÓ? En 11 partits seguits jugats de Messi 11 gols. A gol per partit. Admirable la trajectòria d’Ajenjo. Després de lesions llargues i dures es pot dir que és un dels porters més bons de la lliga. Dosantos continua sense guanyar el Barça des de que se’n va anar.
5. EL BARÇA
-5.1. MVP. Messi, pel golàs de falta que ha tornat a fer per segon partit consecutiu.
-5.2. MILLOR QUE S’HAGUÉS QUEDAT A CASA. André Gomes. No arrisca al mig i per tant passa a ser un jugador prescindible. Ha fet més Denis en 20 minuts que ell. Els migcampistes que necessitem al Barça han de ser màgics sinó medriocritzen l’equip.
-5.3. L’INDULTAT. Digne. Ha pujat bé la banda mentre ha estat lliure de marca i ha centrat bé.
-5.4. L’EQUIP.  
5.4.1 PORTER. Ter. Improductiu. Una que arriben; gol.
5.4.2 DEFENSA. Tenen tendència els laterals a anar massa al mig i això fa que els davanter puguin entrar en tromba per allà.
5.4.3 MIG. Hem tingut pèrdues de pilota letals. Una d’elles ens ha costat el gol. Amb Turan i Denis al mig junt amb Iniesta i Busi els hem acorralat i hem donat la nostra millor versió.
5.4.4 DAVANTERA. Nefasta. Ens esta costant fer gols massa per les ocasions que creem. 
-5.5. L’ENTRENADOR. Ha fet massa tard els canvis. Amb el gol ja ho havia d’haver fet. Ha de donar més minuts a Rafinha, Denis i Arda sinó els perdrem i si convé jugar amb defensa de tres com hem fet avui. La força i la verticalitat que demostrem amb 5 al mig ens ha de fer reflexionar. Per què cal jugar amb 4 al darrere?
6.EL RIVAL. Un bon equip. Porteràs, defensa que es coneix bé i defensa impecablement (únic pro la sortida de pilota); mig poderós amb la pilota als peus i davantera màgica amb Pato de gran mestre. Molt bon treball fer per l’entrenador. La clau també està en tenir les línies ben juntes i fer caure els equips en el coll d’ampolla que creen pel mig de la defensa 
7. L’ÀRBITRE. S’ha menjat un penal per mans a dins de l’àrea per equip. En les targes bé i ens els fores de joc també. Segon partit que el Barça surt perjudicat.
8. A LA CAVERNA. El Barça tercer! Tela! És patètic! Enfrontament directe la setmana vinent entre el Sevilla i el Madrid. Veurem si els andalusos ensenyen la cara penosa de l’anada de la copa o juguen de tu a tu al Madrid. En qualsevol cas, no veig el Barça regular i per tant veig difícil que pugui guanyar la lliga. Ara que; diem allò de: queda molta lliga encara! Pitjor no ho podem estar fent, collons!