APARTATS

22 de gen. 2017

EIBAR 0 - BARÇA 4.CF. LLIGA: JORNADA 19

CRÒNIQUES FUTBOLERES.
TEMPORADA. 2016-2017
1. COMPETICIÓ. Lliga. Jornada 19.
2. RESULTAT. EIBAR 0 - BARÇA 4 (Denis, Messi, Suàrez i Neymar).


3. EL CONTEXT. Cap de setmana amb fred i camp mig gelat. Sort de la pluja que ha anat caient a la ciutat i ha permès que la gespa no estigués molt gelada. Hem jugat de verd i ens ha anat bé.
4. QUÉ M’HA CRIDAT L’ATENCIÓ? Empat en el pichichi entre Messi i Suàrez amb 15 gols. 5è gol de Neymar. Avui ha marcar la MSN. Nou partit sense encaixar gol. Per cert; al camp estelades i icurrinyas, i cap problema.
5. EL BARÇA
-5.1. MVP. Messi, pels repertori de passis que ha fet i per haver marcat un nou golàs. Al final del partit, ha estat l’últim a marxar del camp donant la mà als rivals i saludant els aficionats blaugranes que han anat al camp.
-5.2. MILLOR QUE S’HAGUÉS QUEDAT A CASA. Matieu. Per les errades de col•locació i en les passades.
-5.3. L’INDULTAT. Denis. Partit completat amb solidesa i toc.
-5.4. L’EQUIP.
5.4.1 PORTER. Ter. Genial. Ha jugat de lliure traient la pilota des del darrere. I ha estat decisiu en les aturades.
5.4.2 DEFENSA. Delirant. Dos esquerrans mal aprofitats ambdós. Avui els laterals justets.
5.4.3 MIG. Amb la lesió de Busi s’han quedat Arda, Rakitic i Denis, amb l’ajut de Messi.  Després d’uns minuts de desconcert, hem anat enllaçant bé.
5.4.4 DAVANTERA. Impressionant. Passis de Messi, lluita de Suàrez i màgia de Neymar.
-5.5. L’ENTRENADOR. Extremadament arriscat. Ha posat dos centrals esquerrans i amb la lesió de Busi la sortida de pilota ha estat impossible. S’ha centrat Rakitic i amb Arda i Denis movent-la enllaçant amb Messi hem jugat bé. Amb els gols ens hem anat relaxant.
6.EL RIVAL. Lluitador. Mentre les forces han aguantat han fer recular el Barça. Amb l’afiançament del mig del Barça i la davallada física s’han anat esllanguint. A la segona part han avançat línies i han deixat massa espais.
7. L’ÀRBITRE. Notable. Gols ben anul•lat a l’Eibar per fora de joc. En canvi hauria d’haver amonestat i potser expulsat el que ha lesionat a Busi.
8. A LA CAVERNA. Els tres primers segueixes igual. Es pot deduir que el Madrid ha agafat una línia descendent i Sevilla i Barça ascendeixen. Per cert, el segon gol del Madrid fou en un clar fora de joc.