APARTATS

10 d’abr. 2018

CRÒNIQUES FUTBOLERES. TEMPORADA 2017-2018. ELIMINATÒRIES QUARTS DE FINAL. XAMPIONS: BARÇA 4 – ROMA 4.

Quan al bombo va sortir el nom de la Roma tothom, amb la prepotència habitual culer, ja es va veure a la final, menyspreant el rival. Amb el partit d’anada la prepotència es va amagar darrere de l’autocomplaença i la confiança desmesurada dels nostres jugadors; tot i haver fet una anada d’aprovat justet. En el punt clau de la temporada, veig l’equip dubtós i que no va a per totes, a part de cansat. És la viva imatge del seu entrenador: un equip dubtós i inestable, messidependent i mancat de confiança en la banqueta. Si a més aquest Valverde opta per recular i ‘cagar-se’ acabem sent un equip mediocre. Tot plegat coincideix amb l’auge i afiançament del Madrid, centrat només en un objectiu: la copa d’Europa. Curiós que el Guardiola i el Messi estan ja eliminats!

L’ANADA: BARÇA 4 (p.p 2, Piqué, Suàrez) – ROMA 1.


Partit no massa lluït del Barça però que ha permès agafar una bona avantatge a l’equip. La desgràcia ha fet que els errors de l’equip romà li costessin tres gols. Ha tornat Busi a l’equip i ha donat aquella pausa i temple que ens ha faltat darrerament. Hem tirat l’equip endavant i no els hem deixat pensar massa. Tot i així ens ha costat defensar molt la gran alçada dels jugadors de la Roma. El gol dels romans... que no l’haguem de lamentar. Veig l’equip una mica cansat i no  del tot segur. Veurem en la tornada quina actitud tenim. En principi tenim un peu i mig a semis.

LA TORNADA: ROMA 3 – BARÇA 0.


Plantejament i partit lamentable del Barça. Plantejament i partit perquè hem sortit cagats a aguantar el resultat, amb l’equip massa aculat, sense actitud, sense intensitat, massa separat entre les línies, sense bandes, sense toc i sense cap mena de punx. Era molt fàcil: sortir a fer un gol. En comptes de seguir la línia marcada per Cruiyff, Guardiola, Tito Vilanova, Rijkaard o el bon Luis Enrique de sortir a tenir la pilota i a guanyar, hem sortit cagats, enrere, concedint espais i pilota. La seva estratègia ha estat perfecta. Primer torres davant que mai em sabut defensar i carrilers a la segona que ens han acabat de matar. Sempre ens han superat! La Roma merescudament ha guanyat i ha passat per sobre dels culers. S’ho han cregut i es classifiquen justament. Felicitats Roma!