APARTATS

18 d’abr. 2022

CRÒNIQUES FUTBOLERES. BARÇA 0 - CADIS 1

 1. LES DADES DEL PARTIT.

Lliga. Jornada 31.

BARÇA 0 – CADIS 1.



2. EL TITULAR: ‘Setmana Santa tràgica culer’

3. LES CLAUS DEL PARTIT.

BARÇA.

-Primera part marcada per la impotència del Barça per rematar a la porteria de Ledesma. Hi hagut dos ritmes en els culers: el general de l’equip lent i parsimoniós i el Dembelé amb desequilibri, velocitat i assistència. No hem sabut superar la teranyina de les línies de 5+4+1 que han muntat. Ens han tapat bé DeJong i Gavi, que no han pogut jugar amb claredat. A l’altra banda Ferran no se n’ha sortit mai i Alba tampoc ha pogut aprofundir ja que ells defensen molt enrere, bé i de manera compacta.

-La segona part ha començat amb tres jugadors d’ells en atac per tres defenses nostres mirant-se la jugada que ha acabat amb el gol d’ells i la sentència pel Barça. Torno a pensar que l’equip tècnic ha tardat massa en veure la clau del partit que no era altra que posar algú que rematés les centrades des de la banda. Avui era indiferent que acumular gent al mig del camp, el que calia era centrar i tenir gent per rematar. Encara no acabo d’entendre perquè no han canviat abans Memphis, DeJong i Ferran. Avui zero a l’esquerra.

RIVAL.

-Bona primera part del Cadis. Munten dues o tres línies ben ajuntades de 9 i 10 jugadors, amb dos marcatges especials als volants que no els ha deixat rebre còmodes mai. 117 passis que donen fe a què juguen: a aguantar i a aprofitar la que tinguin. Tenen clar que han de sortir veloços per banda i a rematar amb el Lucas Pérez. Només que els hi surti una en tenen prou. I li ha sortit al 48 i el partit s’ha acabat. Tot i les baixes, Sergio ha sabut fer un bon bloc. En tot el partit han fet 226 passis i han tingut una precisió del 61%. Dades que foten pena però que provablement els donin la permanència. Hauran de fer un monument a Ledesma; quin partidàs!

4. LA CARA I LA CREU.

La cara claríssimament avui és per Dembelé. Ell sol ha aguantat l’equip 60 minuts. És un gran assistent! Amb l’entrada d’Adama se n’ha anat a l’altra banda i no ha entrat en joc ja que el protagonisme l’ha agafat el Traoré. La creu, tot i que podria ser per Lenglet o Ferran, li dono a Dejong. Semblava jugar a una velocitat avui de partit de solters contra casats.

5. LA MOVIOLA.

Jaime Latre. A la primera part no ha estat igual d’equànim. Tarja groga a Busi per tallar una ocasió que prometia i al Cadis per una jugada semblant res de res. També crec que hauria d’haver allargat més el descompte. A la segona ha seguit amb una línia similar. No els ha tret cap targeta per perdre temps al Cadis i han perdut el temps que han volgut. Penós!

6. PER RECORDAR.

674 partits de Busquets amb el Barça. Una passada! Felicitats!

7. LA VEU DEL SOCI.

Indignat de tota manera amb el que va passar amb l’Eintrach i el públic. Tot el suport a la grada jove. El Laporta haurà de donar explicacions molt clares del que va passar. Jo l’altre dia no me’l vaig creure.

Al Madrid tot li va de cara i té la lliga més a prop. Seran els dos propers partit contra la Reial i el Rayo per veure si som capaços d’agafar una certa distància o perdre el segon lloc. De moment triple empat a 60 punts entre Barça, Sevilla i Atlético.

A hores d’ara veig l’equip tocat!

Decebedores les interpretacions que fan els entrenadors dels rivals.