APARTATS

15 d’abr. 2022

CRÒNIQUES FUTBOLERES. BARÇA-FRANKFURT

 1. LES DADES DEL PARTIT. 

Europa League. Quarts Tornada

BARÇA 2 (Busi i Depay)  - E. FRANKFURT 3



2. EL TITULAR: ‘Al carrer justament. Temporada en blanc'

3. LES CLAUS DEL PARTIT.

BARÇA.

En cap moment hem entrat en el partit, només en el tram final del matx hem estat y una mica dignes. Hem tingut una setmana i no hem estat capaços d’estudiar-los en profunditat.  Possessió infructuosa del 75%, 683 passades inútils i 88% de precisió. Avui s’ha demostrat que al Barça se li segueixen indigestant equips que no volen la pilota i l'esperen. 

RIVAL

-Ha sabut jugar molt bé les seves armes sortint al contracop i amb mo!ts jugadors, anul•lant per complet el nostre mig al ser-ne major nombre. Han estat efectius i han tingui diverses ocasions. Han merescut la victòria. Amb poc més de 200 passades n'han tingut suficient per fotre'ns un bany d'ocasions. Globalment han estat millors que nosaltres.

4. LA CARA I LA CREU. Partit lamentable d’Eric. El penal que comet és de pati d’escola i de poc professional i marca la rests del partit. Bon partit de Dejong a la segona part, amb ell l'equip s'ha estirat.

5. LA MOVIOLA. Soares. El penal és penal però hauria d’haver tret més targetes sobretot als jugadors rivals. Ha estat lamentable en una jugada en la que no ha estat capaç de mirar per la tele un penal per mans d'ell i s'ha fiat del que li deien del VAR. Indigne!

6. LA VEU DEL SOCI. Una gran decepció, sí. Impotència de l’entrenador per trobar solucions. No han sabut llegir el partit ni l'eliminatòria. Lamentable! Igualment lamentable ha estat veure com l'afició culer donava l’esquena a l’equip deixant el camp buit un dia tan important. Vergonya!

Ens hem sentit superiors i hem pensat que fent lo de sempre els guanyaríem. I no. Els partits s'han de guanyar al camp. Així no! Primer fracàs de Xavi! N' és el màxim responsable! Caldrà major autocrítica!