APARTATS

3 d’abr. 2022

CRÒNIQUES FURBOLERES. BARÇA 1 - SEVILLA 0.

 1. LES DADES DEL PARTIT.

Lliga. Jornada 29.

BARÇA 1 (Pedri) - SEVILLA 0.



2. EL TITULAR: ‘Gran victòria davant d’un dels millors equips de la Lliga’

3. LES CLAUS DEL PARTIT.

BARÇA.

-Primera part on ens hem vist impotents per generar perill amb claredat. Només quan hem aconseguit sortir ràpid quan lateral i extrem s’han coordinat bé. 4 ocasions i 2 xuts a porta. No hem patit gens en defensa. Hem estat ordenats i molt bé en les ajudes amb els de dalt. A més hem après la lliçó de la primera volta i hem estat atents a l’estratègia d’ells a pilota aturada. Al mig ens ha faltat la lleugeresa d’altres partits. Ens ha costat tenir la pilota. Quasi empat tècnic en la possessió. Igualtat màxima!

-A la segona part el Barça ha anat a més i pel partit amb un gran Demebelé obrint la banda i Pedri movent l’equip i decidint el partit amb un gol de bandera. M’han encantat l’empenta i la insistència de l’equip que ha acabat per ofegar el Sevilla. Hem merescut la victòria!

RIVAL.

-Han jugat amb un 4-2-3-1 que tenen més que treballat, cosa que els fa dels millors equips de la lliga. Volen la pilota fet que els ha donat un empat tècnic amb la nostra possessió. En defensa et marquen en zona i ho solen fer bé. Pressionen fort i fan difícil el joc del rival. En atac però a la primera part no ens han inquietat gens. Provablement es preocupen massa de defensar i això fa que els costi més generar perill a dalt. M’encanta igualment com tenen la pilota i la remenen i com despleguen l’equip per arribar a dalt. A la segona part els hem superat clarament.

4. LA CARA I LA CREU.

La cara és clarament per Pedri pel golàs i per tot el partit. La creu és per Dejong. Avui espès total!

5. LA MOVIOLA.

Sànchez Martínez. A la primera part ha resolt dos possibles mans -una cada equip- bé. A la segona part ha seguit la bona línia de la primera. Bon arbitratge!

6. PER RECORDAR.

160 partits de Busi. A prop de la llegenda i de moment ben viu i en forma! Victòria 1700 del Barça en la lliga.

7. LA VEU DEL SOCI.

Ens posem segons en la Lliga. Qui ens ho havia de dir fa uns mesos? Genial! M’encanta veure celebrar els gols a Xavi com un més. Gran comiat de Dembelé. Se’l veu content i súper implicat. Aposto que es queda! Veurem!

Indigna veure determinats arbitratges. Ahir el Madrid va rebre una nova ajudeta que se suma a les tantes que ha rebut. Ja em diràs que és xiular-li tres penals dels quals només un de clar.