2. EL TITULAR: ’15 partits sense perdre i seguim segons'

3. LES CLAUS DEL PARTIT.

BARÇA.

-Ens han agafat el número després de Frankfurt i ens costa molt superar aquesta pressió. Necessitem molta mobilitat i superioritat per banda, sinó en estàtic ens debilitem. Nico no ajuda en la rapidesa, pot ajudar Busi i alliberar més Dejong però alenteix el joc. Ens han fet cometre errors en la sortida de la pilota creant-nos perill. Crec que hem d’anar a per totes i deixar les rotacions per quan es lesioni algú. Els millors darrere Eric creixent dia a dia i Dembelé davant. Ens ha salvat Eric traient una pilota sota pals.

-A la segona part fins els canvis no hem estat reconeixibles. Amb l’entrada de Pedri i Gavi l’equip ha guanyat en agressivitat, toc i rapidesa en la circulació de pilota. L’equip s’ha contagiat d’una altra dinàmica i hem donat la volta al marcador. El fet de fallar el segon dels penals, aturat magistralment per Ter Stegen, també ens ha donat major moral per buscar la victòria. Un tercer penal de Lenglet semblava condemnar-nos a l’emptat però Xavi ha posat el Luuk de Dong i a centrada d’Alba ha fet el definitiu 2-3.

RIVAL.

-Primera part on han estat superiors a nosaltres tot i que hem acabat tenint les mateixes ocasions. Ens han superat amb tot. Ens han pressionat ben amunt cosa que ens ha dificultat la sortida i el moviment de la pilota. Quasi que ens han marcat ú a ú de mig camp endavant, deixant tres fixos darrere per defensar el que passés per allà. Han estat més intensos i no ens han fet gol de miracle. Amb els grans no es pot perdonar i ells han perdonat. Han fallat un penal a la segona part i a la primera l’Eric els hi ha tret una pilota sota pals. Els nostres canvis els ha destarotat una estona. Han fet canvis i de nou s’han posat en el partit transformant el tercer penal que els han xiulat. Han lluitat fins al final. És un equip que ha de ser a primera.

4. LA CARA I LA CREU.

Vull destacar el gran partit que ha fet globalment Eric en el tall. Bon partit de Dembelé assistint. Clau l’entrada de Gavi i Pedri així com la del Luuk que ha fet un nou golàs amb una nova centrada d’Alba. I partidàs de Ter Stegen avui amb l’aturada en el penal i amb parades màgiaues. La creu li dono a Nico. Alenteix l’equip.

5. LA MOVIOLA.

Munuera Montero. Primera part plàcida ja que els jugadors han estat molt esportius i han fet poques faltes. I quina segona part noi! Ens ha xiulat 3 penals en contra dels quals almenys 1 (el d’Alves no era). Hem de lluitar contra tot! Lamentable! Oh i amb quina decisió que els ha xiulat.

6. PER RECORDAR.

No perdem des del desembre amb el Betis al Camp Nou. Números rodons. 15 victòries seguides.

7. LA VEU DEL SOCI.

A La primera meitat no hem estat el Barça. Passaven els minuts i seguíem a remolc dels granotes. S’ha de considerar el cansament dels jugadors i és que jugar dijous-diumenge és pesat però és el que hi ha. Jo crec que hauríem de tenir un 11 titular -que el tenim- i puntualment introduir canvis segons lesions o baixa forma. I no canviar de cop partit a partit 4 jugadors. Crec que per jugar amb 3 al mig Nico no pot fer de volant. Podria jugar de Busi amb dos més davant o al costat però ell com a volant alenteix l’equip. Necessitem alegria i aquesta ens la proporcionen Pedri i Gavi.