APARTATS

21 d’abr. 2022

CRÒNIQUES FUTBOLERES. REIAL SOCIETAT 0 - BARÇA 1

 1. LES DADES DEL PARTIT. 

Lliga. Jornada 32.

REIAL SOCIETAT 0 - BARÇA 1 (Aubameyang).



2. EL TITULAR: ‘Molt patiment però tres punts al sac’

3. LES CLAUS DEL PARTIT.

BARÇA.

-La Real ha sortit amb la rauxa que s’esperava però el Barça ha picat primer i en definitiva és qui ha generat millors ocasions (fins a 5 per 1 d’ells). Avançant la defensa hem sabut fer el camp petit per dificultar el seu joc. Calia que fossin molt precisos i no ho han estat. Nosaltres hem estat a l’espera de generar perill en l’u contra ú que ens proposaven i del que sobretot Dembelé se n’han sortit. Hem estat capaços de fer un gol i generar força perill al pressionar-los ben amunt, forçant-los a l’error.

-A la segona part ens han anul•lat per complert. No hem sabut contrarestar les seves escomeses. Han avançat l’equip i ens han superat intensitat sobretot, acorralant-nos en la nostra àrea. Bon partit en defensa del Barça, tot i que han tingut tres bones arribades. Hauria estat bé renovar alguna peça del mig del camp ja que no érem capaços de fer tres passades seguides. De fer lo ideal hauria estat col•locar un quart home i treure el Ferran (avui negat) per donar major equilibri.

RIVAL.

-Ha sortit a mossegar -com toca- esperonat per l’afició però el gol rival a l’onze els ha aigualit la jugada. Els ha costat sortir del darrere per la pressió forta culer i pels pocs espais que hem deixat. Només han tingut una ocasió claríssima això si d’ísak per un desajustament defensiu culer. Per primer cop en molt de temps ens han superat en en tot el partit. Dades primera part: toc (245 per 214), possessió (55% per 45%) i en precisió (84% per 79%). A la segona part ens han passat per sobre i més atenent la inestabilitat dels blaugrana i les lesions. Han apujat el to de l’agressivitat i la intensitat i han obligat a defensar-nos (bé). Han fet pujar ben amunt els laterals cosa que ha fet que constantment tinguessin superioritat per banda. No han sabut rematar! Els canvis dels extrems els hi han fet perdre més pólvora davant.


4. LA CARA I LA CREU. 

-La cara avui per Ter per les aturades crucials, una de elles d’hanbdol. Bon partit de Dejong. La creu li dono a Alves. No aporta massa cosa en aquest equip. Ha rendit molt millor Dest!

5. LA MOVIOLA. 

Del Cerro Grande. Ha portat bé la primera part. La tarja a Araujo no calia. A la segona s’ha omplert de glòria allargant el partit 10 minuts i no traient cap targeta als bascos tot i les entrades agressives d’Isak sobretot.

6. PER RECORDAR.

-16 gols de cap del Barça. És l’equip més golejador de cap. Primer partit que perd la Real a casa el 2022.

7. LA VEU DEL SOCI. 

-Hem sabut patir per obtenir una victòria treballada a un dels camps més difícils de la lliga. Recuperem el segon lloc i ens posem a dos de l’Atlético de Madrid. Setmana clau ja que ens podem distanciar 3 punts de Sevilla i 5 de l’Atlético si guanyem al Rayo. És el partit més important de la temporada. Avui content almenys amb l’actitud lluitadora de l’equip.