APARTATS

7 d’abr. 2022

CRÒNIQUES FUTBOLERES. EINTRACH DE FRANKFURT 1 - BARÇA 1

1. LES DADES DEL PARTIT. 

Europa League. Quarts de final. Anada

EINTRACH DE FRANKFURT 1 - BARÇA 1 (Ferran).



2. EL TITULAR: ‘Empat i gràcies! El Camp Nou decidirà'.

3. LES CLAUS DEL PARTIT.

BARÇA.

-Una primera part en la que no ens hem sentit còmodes ni un segon. No hem aconseguit enllaçar bé l’equip ni des del darrere, ni del mig amb el davant. En cap moment hem sabut trencar la seva pressió. Només les jugades personals d’Adama han donat un cert símptoma de perill, insuficient però per crear ocasions clares. De fet un sol xut a porta nostre. La seva pressió també ha fet que augmentéssim la imprecisió en les passades i en féssim menys. El fet de jugar amb tres centrals ha fet que donéssim la banda dreta sencera a Adama, sovint massa sol. Hem perdut la batalla al mig del camp. Si som capaços de superar aquesta línia de pressió darrere patiran. Objectiu per a la segona part! En aquest sentit Auba és molt interessant que ajudi d’esquena a la porteria per intentar crear superioritat. Hem perdut pilotes al mig amb les que ens han fet molt de mal sortint ràpid 

-A la segona part el seu gol matiner ens ha posat la por al cos i fins que no hem fet els canvis no hem estat capaços de posar una certa pausa i un cert ordre. Llavors hem agafat millor el control de pilota coincidint amb una baixada de la seva forma i amb l’expulsió de Tuta. Hem ocupat millor els espais al camp, hem fer circular millor la pilota i hem combinat millor. El gol n’ha estat el fruit! Tot i així tampoc hem creat tant perill com merèixer la victòria.

RIVAL.

-Bona primera part. Equip rocós molt ben muntat amb un 3-4-2-1. No en va ha eliminat equips ben potents com el Betis. Fan una pressió molt alta que dificulta molt el joc rival amb 5 jugadors al mig. El Barça no ha sabut llegir bé aquest fet. Globalment han estat superiors. Arrisquen molt sabedors que és una línia de pressió molt potent. Han recuperat moltes pilotes al mig i han sortit en en tromba en atac. Han començat la segona part amb un golàs i amb un quart d’hora en el que ens han seguit ofegant. Les cames els hi han començat a pesar i els nostres canvis han fet que els hi plantéssim cara. L’expulsió els ha descoordinat però de nou l’entrenador ha recompost brillantment l’equip per contrarestar la baixa.

4. LA CARA I LA CREU. 

La cara per DeJong. Amb la seva entrada ha ajudat a equilibrar una mica més el mig del camp, afavorint el joc combinatiu. La creu avui és per Araujo, no li ha sortit res!

5. LA MOVIOLA. 

Jovanovic. Ha fet una primera part molt europea permetent el joc agressiu dels alemanys. S’ha menjat un fart de faltes. Encert total del VAR en el penal que ell havia xiulat. Ha encertat amb l’expulsió de Tuta. Al final aquests arbitratges acaben destarotant a tothom.

6. PER RECORDAR. 

7è gol de Ferran Torres amb el Barça.

7. LA VEU DEL SOCI. 

Partit lleig pel Barça, dels que el fan sentir incòmodes i el fan patir fins al final. Resultat bo tot i que trobo que podíem haver ‘apretat’ més arran de l’expulsió de Tuta. El Camp Nou decidirà.

Quina afició nano! No han parat d’animar ni amb el nostre gol!