APARTATS

27 de març 2014

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2013-2014



COMPETICIÓ: Lliga espanyola.
MARCADOR: Barça 3 (Neymar 2 i Messi) – Celta 0
TÒPIC/TÍPIC. Setmana tràgica pel Madrid; dia agredolç pel Barça.
EN VERD. Neymar.
EN VERMELL. Alexis.
EL DE NEGRE: Cap problema.
LA CONTRA. Nit negra per Valdés. En caure ja es va veure que el genoll li marxava, recordant una mica la lesió de Jesé del Madrid. Probablement aquest serà el darrer partit amb el Barça. Pel que fa a la classificació és evident que aquesta lliga està ben esbojarrada; dels anys que més. Sembla una cursa de motos en les que ara avances tu ara avanço jo.
Del partit poca cosa. Dir que jugar contra el Barça amb espais i al toc si no estàs molt fi et pot costar molt car. El Celta duu el segell Barça però no hi pot competir de tu a tu. Un Barça que va jugar a mig gas i que va ofegar el rival. Imagino que si haguéssim jugat amb la intensitat del Bernabeu n’hi haurien caigut sis o set de gols. Hi va haver canvis en l’equip i no se’n va ressentir. La clau és la mobilitat i la circulació ràpida de la pilota. Si això hi afegeixes el poder desbordar en moments d’estancament de Neymar, Messi o Iniesta fan que l’equip rutlli.
A LA CAVERNA.  Doncs mira! En una setmana hem retallat els quatre punts que ens treia el Madrid i n’hi trèiem dos ara. Gran setmana. L’equip ha agafat una moral i una força que semblava no tenir abans del partit contra els blancs. Ara la setmana ha de ser del tot completa obtenint un bon resultat contra l’Espanyol. Aquest partit pot decidir definitivament la lluita per la lliga. És dels darrers esculls que li queden al Barça. Tan de bo puguem donar una bona imatge. Sinó els dos darrers partits de poc hauran servit. Jo no les tinc totes ja que hem vist Barces amb diferents cares.
LA FOTO DEL MUNDO DEPORTIVO