APARTATS

28 d’abr. 2014

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2013-2014



COMPETICIÓ: Lliga espanyola.                                 
MARCADOR: Vil·lareal 2 – Barça 3 (p.p 2 i Messi).
TÒPIC/TÍPIC.  Dedicat a Tito Vilanova.
EN VERD. Bartra.
EN VERMELL. Alves.
EL DE NEGRE: Desapercebut.
LA CONTRA. Partit molt difícil de poder jugar després de la mort de Tito Vilanova. L’equip ha fet el que ha pogut i al final ha acabat guanyant. Hem tingut els errors que ens fan vulnerables: defensar massa enrere, no pressionar endavant, no desbordar per la banda, perdre pilotes inútils... però avui s’ha d’agrair els jugadors l’esforç que han fet per sortir al camp i donar la cara. El problema no ve d’avui! 
Per cert; lamentable l'actitud de certs imbècils contra Dani Alves. Per damunt de tot som persones!
A LA CAVERNA. Agrair a tot el món del futbol la sensació de companyonia que han donat arran de la mort d’en Tito. Igual com va succeir amb la mort de Dani Jarque tothom s’ha bolcat en donar el condol als afectats, en aquest cas el món culer. M’ha posat la pell de gallina veure pancartes al camp de l’Espanyol donant-nos suport, així com els minuts de silenci respectuosos que s’han fet arreu.
La pèrdua d’en Tito és un drama per la seva família evidentment, però pels seguidors culers també. És un escaló més en el declivi que sembla haver entrar la secció de futbol; que no la resta que segueixen guanyant i essent els millors del món. Amb la mort d’en Tito es tanca el millor cicle de la història del Barça de futbol. Amb ell -junt amb en Pep- hem viscut els millors moments del Barça. Hem estat campions de tot i hem superat tot els records. Però per damunt de tot hem quedo amb l’exemple i el mestratge que vas demostrar vers els rivals i contra les agressions externes que vas rebre, i la lluita cara a cara contra el càncer.

Desitjo que estiguis en pau!





LA FOTO DEL MUNDO DEPORTIVO