APARTATS

13 d’abr. 2014

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES



COMPETICIÓ: Lliga Espanyola.
MARCADOR: Granada 1 – Barça 0.
TÒPIC/TÍPIC.  Impotència descomunal.
EN VERD. Neymar i Montoya.
EN VERMELL. Messi i Alexis.
EL DE NEGRE: correcte.
LA CONTRA. Hem començat fluixos –com sempre-, ens han fet un gol i no hem tingut sort a l’hora de transformar les innumerables ocasions que hem tingut. Una vegada més el Tata no sabem a què ha jugat. Quan necessitàvem saba fresca ha posat Alba i ha col·locat Busi de central per acabar substituït per Song. Per què no ho fet des del començament permetent que Busi donés fluïdesa a mig camp? O donar entrada a Sergi Roberto. De totes maneres el Tata no pot fer gols. El que hem fallat avui ha estat de jutjat de guàrdia.
M’ha agradat la primera part el fet que hem estat més verticals de l’habitual, amb arribades bones per banda especialment de Montoya. El tema està en que no tenim un davanter centre per rematar les jugades i esperem que els baixets rematin guanyant la partida als centrals.
A LA CAVERNA. Setmana trista per al món culer i positiva per la caverna. Heu fet tota la sang que heu volgut i la veritat és que amb molta part de raó. Estem totalment perduts. Anem a la deriva i aquest és un final de cicle que com més aviat arribi millor. Per hac o per bé som incapaços de donar continuïtat a l’equip ja sigui per les lesions o per no posar el sistema i els jugadors adequats. Però sobretot pels temes extra esportius que han sacsejat can Barça. Que acabi la temporada ja. Ah, i un aplaudiment per al Tata; en això si que ha estat sensat. Ha dit que l’eliminació de la Xampions era un fracàs es mirés com es mirés. Massa idea de futbol no en té però sensat ho és. Una llàstima! I el Madrid per davant una altra vegada! I dimecres a corroborar el final lamentable de temporada o a salvar la temporada derrotant l'etern rival.
Renovació ja!
LA FOTO DEL MUNDO DEPORTIVO