APARTATS

6 d’abr. 2014

LES MEVES CRÓNIQUES FUTBOLERES 2013-2014



COMPETICIÓ: Lliga Espanyola.                 
MARCADOR: Barça 3 (Messi i pp) – Betis 1.
TÒPIC/TÍPIC.  Més just que un pany de cop!
EN VERD. Busi.
EN VERMELL. Alexis.
EL DE NEGRE: Correcte però... caldria haver expulsat Alves i potser perdona la segona groga a dos jugadors del Betis. Per molt que es digui els dos penals són correctes. El primer travanqueta evident i el segon unes mans que tallen la jugada final.
LA CONTRA. Partit lamentable del Barça, en la línia de pujada i baixada habitual culer. És una llàstima que tinguem aquestes “pàjares” ja que no donen plena confiança en l’equip. Però és el que hi ha. Tenim el que tenim i pel que es veu haurem de conformar-nos amb el que tenim. És evident que aquests jugadors han jugat molts partit i ho han donat tot. Els hem d’estar eternament agraïts. Només podem aspirar a tenir un entrenador com déu mana que sàpiga motivar-los i quan no estiguin motivats que tingui els suficients pebrots per treure’ls i posar-ne d’altres. Ahir va ser lamentable que fins a les acaballes del partit no fes un trist canvi. Saltava a la vista que calia un reforç a mig camp; faltava un “pilotero”. I davant faltava algú –almenys un- que trenqués per banda. Doncs res! Anar passant els minuts, el rival plantant-nos cara i anar fent. Trist, patètic i lamentable! Què costava donar entrada a Sergi Roberto o Song?  I davant a Tello per exemple?
A LA CAVERNA. Tot segueix igual i hi ha una jornada menys. Em fa por que el partit clau serà el darrer i això vol dir patiment assegurat fins al final.
En la discussió que teniu oberta entorn als àrbitres jo crec que ells com qualsevol altra persona de les 22 que hi ha damunt del camp, més els entrenadors, metges... s’equivoquen i punt i ho encerten. Crec en la seva honestedat. I si és volgués acabar amb la polèmica seria ben fàcil; que posin teles o posin l’àrbitre de tele. És evident que no es vol acabar ja que això omple molts diaris i moltes hores de tele i ràdio.
LA FOTO DEL MUNDO DEPORTIVO