APARTATS

2 de des. 2018

CRÒNIQUES FUTBOLERES. TEMPORADA. 2018-2019. LLIGA (J:14). BARÇA 2 - VILLAREAL 0


1. COMPETICIÓ. Lliga. Jornada 14.
2. MARCADOR i GOLEJADORS. BARÇA 2 (Piqué i Aleñà) – VILLAREAL 0.


3. ‘EL ENTORNO’. Males notícies per la infermeria culer. S’ha confirmat la no recuperació d’Umtiti amb el tractament no agressiu. Total que haurà de passar pel quiròfan i ell no vol. Ha decidit fer un altre tractament a Catar. Ja es comença a insinuar que s’haurà de fitxar en el mercat d’hivern.
Arran de l’inici de la vaga de fam de Jordi Sànchez i Jordi Turull, el Camp Nou ha esclatat en crits d’independència i reclamant amb major intensitat la llibertat pels presos polítics.
4. QUÉ M’HA CRIDAT L’ATENCIÓ? 400 partits de Valverde a primera, que ha lluït un llaç en solidaritat amb les víctimes de la sida.
Curiós que avui haguem tret 11 córners i no haguem aconseguit cap remat directe a porteria. També curiós que hagin hagut de passar 11 partits sense encaixar un gol (25/08), contra el Valladolid.
Samarreta d’ànim per Rafinha que s’operarà per paliar la lesió.
5. EL BARÇA i L’EQUIP TÈCNIC. 4-3-3. Ter (inèdit). Defensa: Alba (regulat), Piqué (decisiu), Lenglet (ben posicionat) i Semedo (creixent dia a dia). Mig: Busi (per davant de Raki, trencador), Raki (motor avui) i Vidal (notable). Davant: Cou (inútil), Messi (ha volgut fer massa coses) i Dembelé (estrella).
Aquest entrenador noi... ha pretès que Vidal fes de 9 en una posició en la que el jugador no està acostumat, fent recular Messi. El xilè ha fet malgrat tot un bon partit i en el canvi la gent li ha reconegut el treball. Avui que podia haver posat Denis per ser el seu ex equip i motivar-lo una mica, ni li ha donat 1 minut. No ens dones cap tranquil•litat!
6. LA CARA I LA CREU.
-‘GALLINA DE PIEL’. Dembelé. Hi ha posat ganes, força, regat i velocitat.
-‘ERES MUY MALO’. Coutinho. Porta uns dies espès. S’entesta en regatejar sempre cap dins. No desborda quasi mai! 
-L’INDULTAT. Piqué. Pel gol i pel lideratge des del darrere.
7. EL RIVAL. Equip que vol la pilota i que de fet ha fet uns bons números de possessió. Li ha costat molt però arribar a porteria contrària. Potser ha començat massa aculat darrere, tenint en compte els piloteros que té. Han jugat amb una mena de 4-5-1 amb dos paios per banda molt oberts i punyents (Fornals i Chuck), un gran tocador com és Cazorla i un davanter-caçador com és el Gerard Moreno que ha fet un pal. Amb els canvis més ofensius han pretès arribar més però no se n’han sortit. 
8. LA MOVIOLA. Munuera Montero. Ha deixat sense tarja injustament Caseres i ha permès unes quantes faltes mereixedores de groga. Igualment no ha sabut imposar justícia entre Piqué i Moreno que s’han esbatussat i s’han dit de tot (en una imatge lamentable dels dos). En canvi, ha tret una groga a Alba per entrar al camp sense permís. Un despropòsit.
9. LA VEU DEL SOCI. Estic indignat amb l’oferiment del Bernabéu per jugar la copa Libertadores. Als del Barça s’hi neguen per jugar la final de la copa del seu rei, els molt patriotes i en canvi obren les portes a Boca y River. Es veu que la intercessió l’ha fet el Pedro Sànchez. Espero la mateixa diligència com dic per a futures finals de la copa del borbó. 
Hem vist un Barça pobre. Ha merescut guanyar però s’ha mostrat amb una inseguretat esparverant. No veig un equip al 100% segur i tinc la sensació que hi ha diversos jugadors que no acaben d’encaixar el que vol el Valverde. No convencen! Per cert els canvis no els ha entès ningú.
10. A LA CAVERNA. Recuperem el liderat en aquesta lliga tan apretada. Sumem 28 punts, ens segueix el Sevilla a 1, que ha empatat contra l’Alavés. L’Atlético queda a tres amb 25 i l’Alavès amb 24. El Madrid queda 5è amb 23 punts i oku, Espanyol i Girona venen a continuació amb 21 punts. Set punts només del primer al setè; molta igualtat.