APARTATS

12 de des. 2018

CRÒNIQUES FUTBOLERES. TEMPORADA. 2018-2019. XAMPIONS (J:6). BARÇA 1 - TOTTENHAM 1.


1. COMPETICIÓ. Xampions. Jornada 6.
2. MARCADOR i GOLEJADORS. BARÇA 1 (Dembelé) – TOTTENHAM 1.


3. ‘EL ENTORNO’. Ambient enrarit amb una nova indisciplina de Dembelé que ha tornat a arribar tard a un entrenament; en concret 3 hores. Multa dinerària i titularitat en el partit i celebració amb un golàs.
S’ha confirmat que no hi haurà partit a Miami. Es tanca així un nou episodi esperpèntic protagonitzat per aquest personatge atrotinat del Tebas.
Ja tenim campió de la Libertadores. River serà el rival en la Intercontinetal. La millor notícia és que no hi hagués incidents.
4. QUÉ M’HA CRIDAT L’ATENCIÓ? Partit número 100 de Busi a la Xampions i una bona pessigada de milions amb aquest empat pel club. En total ja portem guanyats 71 milions d’euros. Acabem invictes aquesta lligueta europea. Sumem 29 partits invictes. Aquest empat de l’equip londinenc serveix perquè es classifiquin. Com ho han celebrat els afeccionats anglesos. Fotia goig veure’ls a la grada gaudint!
5. EL BARÇA i L’EQUIP TÈCNIC. 4-3-3 amb matisos. Cillessen (salvador). Defensa: Miranda (insegur; normal), Veermalen (híper motivat), Lenglet (avui dretà; bé) i Semedo (més descuidat en defensa). Mig: Arthur (a lo fàcil), Aleña (bona primera part), Raki (veterania). Davant: Cou (de menys a més), Munir (fluix) i Demebelé (elèctric).
Un sistema una mica diferent. 4 darrere, doble pivot al mig amb Raki i Arthur i Aleña alternant-se amb Cou caient més a la banda, exigint davant a Demebelé i Munir. Sent intensos hem estat superiors. Amb el motor al ralentí som més  vulnerables. En línies generals s’ha fet un partit seriós!
6. LA CARA I LA CREU.
-‘GALLINA DE PIEL’. M’ha agradat molt Aleñà. Ha mogut l’equip. Té una esquerra màgics i un bon físic.
-‘ERES MUY MALO’. Munir. S’ha anat perdent massa al davant. Mai ha trobat la manera de jugar bé.
-L’INDULTAT. Dembelé pel golàs i les fogonades que té. Té una gambada que trenc les cames dels rivals. Llàstima de les indisciplines.
7. EL RIVAL. 4-4-2 clàssic de Pochetino amb poca ambició en els primers 70 minuts. A partir de llavors s’han bolcat, han pressionat i ens han causat problemes amb els dos o tres grans jugadors que té: Lamela, Moura, Keane. Presenta altres jugadors interessants però costa molt veure’ls junts ja que sinó es descompensaria molt l’equip. No tot ha de ser força en un equip. Els hi falta una mica de talent; o almenys posar-lo al camp. No crec que a hores d’ara sigui dels millors d’Europa. Malgrat tot, els hi ha sortit bé la jugada ja que passen com a segons de grup darrere nostre.
8. LA MOVIOLA. Milorad Mazic. Ha anul·lat bé un gol al Barça per fora de joc i no ha xiulat un penal als anglesos. En línies generals partit típic a la europea, en el que es podien xiular més faltes.
9. LA VEU DEL SOCI. Content amb el rendiment dels més joves i amb les ganes que hi ha posat en moltes fases del partit. Primera volta impecable de l’equip a la lligueta. És en partits així on te n’adones i valores més la filosofia de club i la manera de jugar que tenim.
10. A LA CAVERNA. Passem com a primers de grup i invictes amb 14 punts, 14 gols a favor i 5 en contra Ara en teoria ens hauria de toca un rival de menor categoria, un segon. De totes maneres, més m’estimo la màxima motivació i bons equips perquè segur que així donarem les millors prestacions de nosaltres mateixos.