APARTATS

1 d’oct. 2022

CRÒNIQUES FUTBOLERES. MALLORCA 0 - BARÇA 1

 1. LES DADES DEL PARTIT. 


-TEMPORADA: 2022-2023

    -COMPETICIÓ: lliga. Jornada 7.

    -RESULTAT: MALLORCA 0 – BARÇA 1 (Lewandoski)



2. EL TITULAR: ‘Barça justet pel culpa del virus FIFA però victòria'.

3. L’ANÀLISI.

    -LA CARA I LA CREU. 

La cara li torno a donar a Lewan. El gol que fa és digne de Messi. 8 gols en 7 partits; brutal! La creu, a parts iguals,  per Dembele i Ansu. Han estat ben tapats però nivell baixíssim.

    -LES CLAUS DEL PARTIT.

Una primera part marcada per les moltes novetats del Barça per lesionats en l’11 titular. Hem fet una primera part fluixeta, només trencada per la genialitat en el gol de Lewan que ha rebut un marcatge a l’home asfixiant. Paret, jugada personal (manera de trencar les línies defensives del Mallorca amb 9 jugadors) i golàs. Empat tècnic en ocasions i xuts. Hem tingut aquell punt de sort. Una rematada de Costa no ha acabat en gol per la mà de Ter (salvador de nou).

Segona part que no ha donat més de si. Hem aguantat el zero a un i amb prou feines. Segona part igualment fluixeta. Amb el canvi de Kessie hem perdut múscul al mig i s’ha notat. Això vol dir que amb Pedri el Barça ha tingut més la pilota (global 72% total). Partit engany que cal guanyar i ho hem fem. Per tant, tres punts i cap a casa. El cert és que el Mallorca ha merescut l’empat.

           -EL JUGADOR TOP.

M’agrada Costa. De fet ha estat molt protagonista en la primera part, en defensa i en atac. Un bon lateral esquerre amb experiència de la pedrera valenciana. Llàstima de l’edat.

    -LA MOVIOLA. 

Gil Manzano. Al quart d’hora hauria d’haver tret targeta a Costa per cop de colze a Balde. Als 30 minuts segona groga de Costa. El podria haver expulsat. En canvi tres targetes per nosaltres, tot sigui dit, justes, amb els centrals marcats tot el partit. En la seva línia!

4. LA CRÍTICA.

    -LA VEU DEL SOCI. 

Virus FIFA. Fot fàstig; que més dir? Els jugadors que tu pagues te’ls prenen a la selecció, canvi d’hàbits i au, lesió. I perjudicats nosaltres. No hi ha remei! Sort n’hem tingut de no perdre!