APARTATS

15 d’abr. 2009

DISSABTE SANT TARDA-NIT

Després de dinar i d'haver fet una bona migdiada ha arribat en Lluis i l'Àgata amb el Pau. El pobre venia una mica endormiscat del viatge però de seguida ens fa fet unes rialles. Hem pujat a casa del tiet i ja hem pogut veure com gateja per aquell immens passadís i fa anar una mena de cotxet-carretó com aquell qui res.




Després vam anar al Bar ha prendre una cerveseta la Xell, el Pep i Jo. Una mica més tard van arribar la Mònica, el Ricard i l'Eva. S'acostava l'hora del partit així que van anar tirant cap al pub Donato's. Semblava que no hi havia d'haver massa gent però al final es va quasi omplir; i a més el Barça va guanyar.


Als voltants de les 22h van anar cap al teatret. Mmmm! Ens vam menjar unes rabes i braves per picar de primer i unes pizzes de segon (Magnòlia i Blancaneus). Les millors pizzes del món!!!!!

De camí al pub, mentre tornaven a caure gotes i fotia un bon fred, em vaig entretenit a fer unes fotos nocturnes de Porrera. Són unes matges diferents i crec que espectaculars. Les llums i l'aigua donen un àurea de misteri bastant únics.


Al final vaig acabar al pub Donato's amb la resta de la colla fent-la petar una estona. Iblama.




1 comentari:

JJMiracle ha dit...

Collons, les fotos nocturnes semblen fotos de postal!