APARTATS

15 d’abr. 2009

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES

Barça 2 - Recreativo 0

S'acosta el tram final de la lliga i els partits s'aniran complicant. Era obligatori que el Barça guanyés aquests partits que li queden "més assequibles". El penúltim era contra el Recre i el resultat ha estat bo. No hem fet res de l'altre món però hem guanyat. Curiosament no ha marcat ningú dels tres del davant sinó que ha estat Iniesta (el millor del partit) en una brillant jugada d'Henry.

M'ha agradat especialment la ressió asfixiant que ha fet l'equip durant tot el partit. Si això li afegeixes que no perdem la pilota i la fem circular constantment obtenim un gran resultat.
Queda en anècdota el penal fallat per Messi i el gol en pròpia porta de Morris.
Finalment, només fe una referència a la premsa de Madrid. A les seves portades ja insinuen que el Barça rep ajudes arbritals i no se què. Mireu! El Barça d'enguany sabeu de sobres que no necessita cap ajuda, ja que està mentalitzat per superar qualsevol obstacle. Així que aneu a vendre aquesta teoria al ximple que la vulgui escoltar. Els que entenem de futbol sabem que els criteris amb els que juga el nostre equip són estrictament tàctics i tècnics. I esperem que així sigui per molts anys! Iblama.