APARTATS

23 d’abr. 2009

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES

Barça 4 - Sevilla 0

Puyal dixit: -"el Madrid guanya els partits a l'últim minut. El Barça els guanya al primer"-. Com ha dit per la ràdio avui també s'acaben els elogis per aquest Barça. Haurem de crear un diccionari nou. Només hi ha una realitat i és que Guardiola ha dotat l'equip d'una coherència que ni els més vells recorden. Jugui qui jugui les línies estan junte si compensades i al davant som matadors. De 23 rematades 8 han anat entre els tres pals i d'aquestes 4 han entrat. Tenim el porter menys golejat, una de les defenses més solvents, el mig del camp que millor construeix i la millor davanter del món. Què més volem? Títols. De totes maneres hi ha coses a millorar. L'Alves es molt bon jugador però moltes vegades estem jugant amb tres defenses. Si els del mig del camp no fan les cobertures necessàries estem perduts. Un equip que ens jugui amb extrems molt oberts ens pot ocasionar molts problemes. De totes maneres crec que hem arribat en un punt que la reacció davant l'adversitat de l'equip és sempre possible i factible. Només davant de l'Atlético de Madrid no vam tenir la sang freda per referedar el partit i al final el vam acabar perdent impotentment.

L'equip arriba bé al tram final de la lliga. A diferència de l'any passat veus que el Barça és superior físicament a la resta d'equips. Veus que lluiten i pressionen del minut 1 al final. I aguanten bé. Mèrit dels preparadors físics. Si veiem que en l'àmbit físic l'equip blaugrana moltes vegades s'iguala amb l'equip rival. La diferència amb els equips rivals la marca el talent i el toc que tenen els del Barça. En això som insuperables.

De partit d'avui destacar que l'he escoltat per la ràdio ja que treballava. I he escoltat mitja part a RAC 1 i la segona part a Catalunya Ràdio, per qüestions de cobertura. Moltes vegades he criticat en Puyal pels seus aires una miqueta de superioritat però reconec que la retransmissió que ha fet m'ha agradat força. Suposo perquè feia temps que no el sentia. Després he vist el partit!

Doncs bé del partit destacar el paper estelar de l'Iniesta. I si a més fa gols serà insuperable. I destacar també que en Messi i Puyol s'han quedat a la banqueta. Tot i així Iniesta ha fet el 1-0 amb una impagable vaselina, Eto'o el 2-0, Xavi el 3-0 i Henry 4-0. Podrien haver estat més! Han estat suficients per fer recuperar la moral del culé que des d'ahir a la nit, amb la victòria del Mandril, havia quedat una mica trista. Ara la tristor i la buidor deu haver tornat al Bernabéu. Gràcies Barça! Iblama