APARTATS

30 d’oct. 2009

ANADA AL ROVELLÓ! 301009















Ens hem llevat ben d'hora i ens hem trobat a Alforja a les 08:30h. Hem fet un cafetó per posar-nos al dia i ens hem anat traient la son de les orelles. Al bar hem decidit tirar amunt cap a Castillejos. Ens hem repartit en dos cotxes amb els corresponents cistells i hem anat pujant. Des de dalt veiem com les fondalades estaven emboirades, des de la Mola al Montsant i fins al mar.
A cada entrada o esplanada que trobàvem cotxes. Cotxes i més cotxes arramblats als vorals! Quin escàndol, hi havia més gent que a Reus!

Hem aparcat. L'emoció anava en augment! I hem anat entrant al bosc. I xasss! el primer! I l'he trobat jo quasi als meus peus! Era maco el tio! I el segon, i el tercer... En se sentia: aigua! i pensaves; un altre! De totes maneres s'ha de reconèixer, pel que diuen els entesos que no és un bon any pel rovelló. Ara el que fa més por és que en sec comenci a fer fred. Llavors ja no hi haurà res a fer!



A mig matí, després d'haver-ne trobat uns quants, bastant difícils per cert, hem fet una aturada tècnica en un marge per esmorzar i beure una mica de vi de Porrera; i aigua. Veies gent per aquí, senties gent per allà... Un escàndol! I qui més qui menys en portava forces! Així hem arribat fins a l'hora de dinar. Ens hem desplaçat fins Arbolí. Feia força caloreta! Primer unes birretes fresquetes i de segon uns plats combinats esplèndits, amb braves i l'amanida Rambo (súper-completa). De postres uns cafetons!




Hem fet petar la xerrada i ens hem tornat a la feina. Aquest cop no ens hem complicat la vida massa. Ens hem aturat en un raconet i a peu de carretera n'hem trobat més que al matí. Quasi bé que hi aparquem al damunt!
Doncs res que hem passat un dia la mar de xulo, junts, gaudint d'un dia esplèndit i caçant rovellons i alguna que altra esgarrinxada.
Mentre hi ets no te n'adones però ara estic baldat! I em diuen que demà volen anar a l'IKEA. Horrrrrrrrrooooooorrrr! Més caminar! Salute i visca els rovellons! Iblama

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Isaac,
Com m'agrada veure que has fet una bona caça! El dissabte vaig estar per la Garrotxa i només vaig trobar una manita faloides d'aquelles, estava tot cec. Els experts parlen de 10 dies per a trobar-ne després de les últimes pluges. Es nota que no ets molt experimentat ja que dius els llocs que visites i els bons boletaires només diuen que han anat "al bosc". Quina bona pinta! Una abraçada!!!
Gerard S.

ricderiure ha dit...

mecatxins vau trobar més rovellons a la tarda?
osti tu esperant que marxes jo...
tio no havia vist aquesta entrada, i es que en fas moltíssimes!
apa salut i a bloguejar!

... ha dit...

Ei! Us heu passat! Mira que no dir-me res! Que jo sóc una gran rovellonaire i m'hauria encantat venir... a la propera feu-me un truc home!!

I quina sort de trobar-ne, jo enguany encara no m'he menjat ni un rovelló de collita pròpia... i ja no sé si els tastaré!

Per cert, tu si que ets un paio creatiu!

... ha dit...

Ei! Us heu passat! Mira que no dir-me res! Que jo sóc una gran rovellonaire i m'hauria encantat venir... a la propera feu-me un truc home!!

I quina sort de trobar-ne, jo enguany encara no m'he menjat ni un rovelló de collita pròpia... i ja no sé si els tastaré!

Per cert, tu si que ets un paio creatiu!

ricderiure ha dit...

nano arregla això! que amb el fons negre no es veuen els comentaris...