APARTATS

4 d’oct. 2022

CRÒNIQUES FUTBOLERES 22-23. ÍNTER 1 - BARÇA 0.

 1. LES DADES DEL PARTIT. 


-TEMPORADA: 2022-2023

    -COMPETICIÓ: Xampions. Lligueta 

    -RESULTAT: ÍNTER 1 – BARÇA 0 



2. EL TITULAR: ‘Aquest Barça no està per competir a la Xampions’.

3. L’ANÀLISI.

    -LA CARA I LA CREU. 

El millor del partit per mi ha estat l’Èric sobretot perquè ha sabut anticipar-se en les jugades, tot i que Pedri ha estat a un bon nivell. La creu avui li dono a Raphina. No entenc certs moviments que fa. Zero.

    -LES CLAUS DEL PARTIT.

Primera part on el Barça ha tingut la pilota i els interistes han fet el gol. No hem arribat amb gaire claredat a la porteria i ells la que han tingut l’han ficat a dins. Ens han defensat amb 5 jugadors en cercle al mig i ens han tapat molt bé, defensant quasi de dins de la porteria. Només Pedri ha sabut aportar una certa llum. A la banda Dembele ho ha provat però poc li ha sortit. Amb l’Inter corrent ens han superat ràpid. Mentre els hem pressionat ben amunt els hem complicat la vida. Però ens hem anat diluïnt en la pressió i hem arribat més tard a les seves escomeses. Han sabut sortir cap a dalt amb molts juagdors. El gol d’ells és un retrat que Busi no pot si s’ha de córrer. El rival xuta lliure sense la seva oposició. No hem sabut posar control al partit. Segueix sense convèncer-me Roberto de lateral.

A la segona part hem donat major protagonisme a la part dreta amb les pujades de Sergi Roberto que ha fet centrades però totes infructuoses. L’únic que ha mantingut la cara al partit ha estat Dembele, que ha tingut la més clara. Només un xut clar a la segona part entre els tres pals. Poc bagatge, amb Raphina desaparegut. Ells han tingut el punt de sort per marcar el gol i ‘guardar la roba’ la resta del partit. Ho han fet molt bé i la manca de velocitat nostra en la circulació de pilota els ha facilitat la feina. Han fet tot el possible per aturar el partit. Globalment l’Ínter ens ha desmantellat, sobretot a Lewan.

    -EL JUGADOR TOP.

M’ha encantat Di Mateo. Hi fot una força contagiosa. Té bona visió i té un xut brutal.

    -LA MOVIOLA. 

Vincic. Ha anul•lat dos gols als locals, un per fora de joc -abans que hi hagués un penal clamorós per mans d’Èric- gràcies al VAR i un altre per fora de joc. A la segona part s’ha lluït. Ens ha anul•lat un gol per unes mans d’Ansu que no puc comprendre i després no ha xiulat un clar penal per unes mans d’ells. No ha estat a l’alçada. Lamentable el ‘robatori’ que ens ha fet l’àrbitre i els del VAR.

4. LA CRÍTICA.

    -LA VEU DEL SOCI. 

Decebedor. Mereixem competir per la Xampions? L’àrbitre ens ha perjudicat però no és excusa per explicitar que no hem fet un bon partit. La sensació és que avui no ha sortit res. Hem tardat massa a fer els canvis i intentar donar una altra dinàmica al partit. Tampoc entenc com manté Busi 90 minuts. Tampoc entenc perquè treu Gavi, quan ell i Pedri han jugat bé. Ens falta el desequilibri per banda sinó caurem i caurem a la teranyina del mig que ens munten els rivals. No m’ha desagradat Kessie. És un paio que aporta múscul al mig del camp.