APARTATS

26 d’oct. 2022

CRÒNIQUES FUTBOLERES. BARÇA 0 - BAYERN 3

 1. LES DADES DEL PARTIT. 


-TEMPORADA: 2022-2023

    -COMPETICIÓ: Xampions. Lligueta.

    -RESULTAT: BARÇA 0 – BAYERN 3.



2. EL TITULAR: ‘4 punts de 15 possibles; A l’Europa League per la porta del darrere’.

3. L’ANÀLISI.

    -LA CARA I LA CREU. 

-La cara li dono a Balde. Ho ha provat en atac i ha ajudat prou bé en defensa. Ha buscat ser profund. Malgrat tot no ha rematat ningú. La creu li dono a Lewandowski. Contra el Bayern sembla un altre. Avui zero a l’esquerra! 

    -LES CLAUS DEL PARTIT.

-Hem sortir prou bé però noi, aquests partits et demostren la realitat: estem a un altre nivell. Hem pressionat ben amunt però a la que ens han superat la pressió amb passades llargues i corrent a l’espai ens han matat. Et veus tou al seu costat. No ens hem coordinat bé en defensa. En el primer gol han agafat l’esquena de Bellerín i en el segon ell mateix trenca el fora de joc; mala coordinació defensiva. Empat tècnic quasi en precisió i possessió i és que ells rifen poques pilotes. La diferència: doncs que no hem xutat a porteria. No hem tingut massa fluïdesa en atac ja que m’ha semblat que ens preocupàvem més de no encaixar que de marcar, i això que al mig avui tornàvem a ser 4 amb Pedri a l’esquerra. És evident també que el ritme físic dels alemanys és molt millor que el nostre.

-A la segona part hem estat més ben posicionats i hem plantat més cara al rival. Hem bellugat una mica ràpid la pilota i hem arribat prou bé als tres quarts de camp tot i que hem seguit sense xutar a porta. 9 arribades i cap xut a porta. Ells ens han xutat fins a 8 cops i tres gols. Són capaços de defensar-se ben junts amb dues línies ben marcades de 4 i 5 paios al mig. Aquests del mig són llebrers. Defensen ben junts i pugen junts en blog a l’atac. Qualitat mínima al mig de toc i a definir. És realment impressionant.

    -EL JUGADOR TOP.

-Veus Mané i entens moltes coses. Ha fet una cursa per desmarcar-se en el carril esquerre passant com un llebrer al costat dels nostres jugadors. I sense despentinar-se.

    -LA MOVIOLA. 

-Taylor. Ell i el VAR ens ha birlat un altre penal claríssim sobre Lewandowski. Noi més clar l’aigua. Obstaculitzen el xut del davanter davant de la porteria. Ha anul•lat bé un gol als de Múnic.

4. LA CRÍTICA.

    -LA VEU DEL SOCI. 

-Ens n’anem a l’Europa League i si no ens ho prenem molt seriosament ens passarà com l’any passat que ens van humiliar per manca d’intensitat i per creure que els partits es guanyen en bla, bla, bla. Cal picar molta pedra i és que el nivell és molt alt. Reprenc les reflexions de Koeman. Potser tenia raó; tenim el que tenim.