APARTATS

12 d’oct. 2022

CRÒNIQUES FUTBOLERES. BARÇA 3 - ÍNTER 3

 1. LES DADES DEL PARTIT. 

-TEMPORADA: 2022-2023

    -COMPETICIÓ: Xampions. Lligueta.

    -RESULTAT: BARÇA 3 (Dembelé, Lewandowski – ÍNTER 3.



2. EL TITULAR: ‘Virtualment fora de la Xampions. No tenim suficient nivell per competir'.

3. L’ANÀLISI.

    -LA CARA I LA CREU. 

-Bona primera part de Ter Stegen, Eric i Raphina. Decisiu els tres en les seves posicions. A la segona hem quedo amb Ter i Dejong. La creu per Busquets (amb una pèrdua increïble), Eric (retratat també en l’u contra u) i Piqué (que ha mirat com marcaven). No estan per seguit el ritme d’un partit sencer i menys si s’ha de córrer.

    -LES CLAUS DEL PARTIT.

-Dues parts ben diferenciades en la primera part. Uns 30 minuts on hem estat superats per l’Ínter i la seva estratègia: esperar, tapar bé i sortir ràpid aprofitant el riscos que afrontava el Barça, amb l’equip molt avançat. Ells han pogut fer un gol. Sort n’hem tingut de nou de Ter Stegen. El darrer quart d’hora, arran de la incorporació de Roberto a mig camp -per mi clau per aconseguir una certa igualtat- i amb una pressió més forta davant, hem aconseguit el gol. Raphina l’ha lluitat, ha assistit a Roberto i aquest a Dembelé. Aquests han estat els millors minuts.

A la segona part tres errors de Busi, Eric i Piqué ens han costat dos gols i la remuntada de l’Ínter. Com sempre si hem de córrer cap a la nostra porteria estem morts. Fins al canvi de Busi hem anat a remolc dels italians. Amb De Jong al camp, el Barça ha accelerat la circulació de pilota i amb més rauxa que sentit. Hem aconseguit empatar amb dues fuetades de Lewandowski. Més enllà d’això no ens poden fer tres gols a casa i una altra; set gols en Xampions encaixats.

    -EL JUGADOR TOP.

-M’encanta Dzeco. Un jugador alt, potent, amb bon toc i bon assistent, capaç de jugar molt bé d’esquena a la porteria.

    -LA MOVIOLA. 

- Szymon Marciniak. Europeu. A la primera part ha passat de polèmiques. Podria haver tret alguna tarja als interistes. Sempre afavorint el futbol fort. A la segons no ha influït en res!

4. LA CRÍTICA.

    -LA VEU DEL SOCI. 

Impressionant la rebuda de l’afició a l’equip a l’arribada del mateix. Més de 92000 espectadors al camp i amb bones mesures perquè no es repeteixi l’ocupació alemanya de l’any passat. Hem començat animant però s’han anat esllanguint amb la superioritat interista. Després amb el gol han tornat l’eufòria. Imprescindible que siguin el jugador 12. L’afició ha xiulat l’himne de la Xampions en protesta per l’arbitratge de l’anada.

No podem saber si amb els que estan lesionats podríem estar millor. El cert és que no podem esperar massa cosa més de Piqué, Busi i Alba, com ja fa dies que estic dient.