APARTATS

23 d’oct. 2022

CRÒNIQUES FUTBOLERES. BARÇA 4 - BILBAO 0.

 1. LES DADES DEL PARTIT. 

-TEMPORADA: 2022-2023

    -COMPETICIÓ: lliga. Jornada 11

    -RESULTAT: BARÇA (Dembelé, Roberto, Lewan i Torres) – BILBAO 0.



2. EL TITULAR: ‘El millor Barça de la temporada.

3. L’ANÀLISI.

    -LA CARA I LA CREU. 

-La cara avui clarament és per Demebelé. Ha estat clau en l’assistència i marcant. La creu avui no la dono a ningú pel bon nivell de tots. Així sí!

    -LES CLAUS DEL PARTIT.

-La millor primera part de la temporada. Hem jugat amb un 4-2-3-1. Doble pivot per Busi i DeJong, línia de tres amb Gavi, Pedri i Dembelé i davant Lewan. En defensa m’ha agradat veure com Busi s’avançava en el camp i Dejong li tapava l’esquena. Hem estat molt superiors al mig del camp i més amb l’ajuda per banda de Roberto. La lesió de Gavi he estat una mica un puny d’inflexió, ja que hem baixat la intensitat. Hem sabut tenir l’equip ben junt i força avançat, fet que ha ocasionat que el Bilbao no pogués respirar. De fet només han fet un xut mig clar. Hem fer circular molt bé la pilota, augmentant la precisió de la passada. I hem estat contundents davant; 3 gols de 4 ocasions. Bona primera part de Dembele i nou golàs de Lewan.

-Com l’altre dia hem decidit el partit a la primera part i a la segona hem viscut de la renta. No ens ha calgut arriscar. Hem buscat el control i tampoc hem deixat que ells ens inquietessin. Porteria de nou a zero. Preu molt són les lesions de Gavi i Roberto, avui que han fet un bon partit.

    -EL JUGADOR TOP.

-Del Bilbao fitxaria el porter. És un porteràs! I la toca prou bé amb el peu.

    -LA MOVIOLA. 

-Munuera Montero. No ha vist a la primera part una entrada del Bilbao amb tarja i lesió inclosa de Gavi. I a més ha amonestat Xavi per protestar. A la segona no ha tingut cap problema.

4. LA CRÍTICA.

    -LA VEU DEL SOCI.

-Conteníssim avui ja que avui si que hem estat a l’alçada en termes globals. De fet la gent que es veia al camp ha xalat. Cal seguir amb aquesta línia i no desviar-nos-en.